Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ARIYORUM YENİYİM ÖNERİLERİNİZ NELER DOSTLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA ARIYORUM YENİYİM ÖNERİLERİNİZ NELER DOSTLAR

Valla birader benim aracımda 3,5 senedir edition elegance 18 " jantı var ve çok memnunum arkadaşların anlattığına göre ben insignia ya değil başka bi araca biniyormuşumda haberim yokmuş. Bu kadar kötü ve özelliksiz bir araca bindiğim için çok üzüldüm valla, hele ki bir insignia forumunda kendi araçlarının farklı paketli modellerini bu kadar yerden yere vuruyorlarsa başka araç forumlarında neler konuşulur, neyse yerinde olsam insignia falan almam birader git vw al kullanıcıları en azından en boşunu bile yere göğe sığdıramıyorlar böylece aracın ikinci eli çok canlı kalıyor, yani bizim cosmocular gibi değiller, birde olumsuz yorum yapanların edition kullanmamış olduklarına da eminim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sedat hocam

Yeni yada ikinci el araç alanlar icin imkani dahilinde alabiliyorsa cosmo almasi iyidir tabiki bu arada elegance hakkinda kotu diye kimse birsey soylemiyor.

Arac alimlari tamamen ihtiyac ve beklenti cercevesinden yapilir ben bircok arkadasimizin insigniadaki flexirader opsiyonunu bilseydim %100 alirdim dedigini biliyorum ama kimilericin filexraider opsiyonunun manasi yoktur ayni sekilde afl icinde ayni sozleri dudum.

Burada birisi gelip sorarsa ben neyi almaliyim neye bakmaliyim derse herkes en iyisini soyleyecektir.

Bunda kizacak bir durum yoktur.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Flex afl olsun mutlaka bence cok fark var
        Flex olmayan araç da 17 jant konfor suz iken Flex de 19 konforlu
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Hosgeldiniz
          2015 leon fr

Yorum