Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni Transfer

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni Transfer

welcome İstediğiniz araca bir an önce kavuşmanız dileğiyle.

Yorum

welcome
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Imkanlariniz olcusunde ilk once sanruf ve flexi ride olmali eger butceniz el.verirse cevre gorus paketide cok guzel.. ama navigasyon artik akilli telefonlarla birlikte tarihe karisti bence
        F30 Sport+

Yorum

welcome

Yorum

Arkadaşlar kısmetse perşembe günü Opel Odak'ta 1.6T Cosmo, Siyah, Sunroof ve Necvox (platinium) elime geçmiş olacak. 3 ay bekleyip sipariş veremedim. o yuzden flexi tercih edemedim. Kısmet. Ama simdiden heyecanlanıyoruz.
            2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. welcome
                 2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

welcome

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
                  Arkadaşlar kısmetse perşembe günü Opel Odak'ta 1.6T Cosmo, Siyah, Sunroof ve Necvox (platinium) elime geçmiş olacak. 3 ay bekleyip sipariş veremedim. o yuzden flexi tercih edemedim. Kısmet. Ama simdiden heyecanlanıyoruz.
                  Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah

Yorum

Arkadaşlar teşekkür ederim. Aracımı teslim aldım ve hemen anadolufeneri tarafında ufak bir kaçamak yaptık. Cuma köprü trafiginin en yogun anında ve sonrassında ortalama yakıt tuketimim 9lt... bekledigimden dusuk oldu. Gerçekten motorun performansı, agresif suruste yol tutuş vs çok başarılı.

Sunroof, AFL her şey mukemmel. Ancak Navigasyonla ilgili sorun var. NECVOX taktırmıştım. Ancak ozellikle ekran ışık yansıması nedeniyle goruş neredeyse gunduz saatlerinde sıfıra yakın. Sanırım sokturecegim. Tavsiye edeceginiz bir çözüm önerisi arıyorum (lutfen cep tel seçenegi dışındaki önerilerinizi belirtiniz)
                    teşekkürler
                    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

welcome
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                      X