Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arac listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• arac listesi

Ben zonguldakliyim aydinda doktorum.185 1.6 t 2010 insignia yi 0 almistim.aracim tup taktirmadigim gibi tup e de hep karsi oldum.insignia cilarin magduriyetlerini forumdan takip ediyorum.ve lpg firmalarinin bize yaptiklarini gorunce icim sizliyor.cozum isigi gorun ce deyazdim.tup uygulamalarinda arastirirken ilimizde hondalara orjinal lpg takanlarla gorustum,size donup arastirip bilgi verecez dediler ve bir gun sonra donup sizin araca olmaz dediler.ancak insigniacilar bu aletlerle magdur olabildiler.nasil bilgisayarlar modemler ,vs gibi araclar icin uygunluk listesi varsa butun araclar icinde bu listeler acikca yayinlanmali.

Ynt: arac listesi

Orjinal yazı sahibi: cemal
    Ben zonguldakliyim aydinda doktorum.185 1.6 t 2010 insignia yi 0 almistim.aracim tup taktirmadigim gibi tup e de hep karsi oldum.insignia cilarin magduriyetlerini forumdan takip ediyorum.ve lpg firmalarinin bize yaptiklarini gorunce icim sizliyor.cozum isigi gorun ce deyazdim.tup uygulamalarinda arastirirken ilimizde hondalara orjinal lpg takanlarla gorustum,size donup arastirip bilgi verecez dediler ve bir gun sonra donup sizin araca olmaz dediler.ancak insigniacilar bu aletlerle magdur olabildiler.nasil bilgisayarlar modemler ,vs gibi araclar icin uygunluk listesi varsa butun araclar icinde bu listeler acikca yayinlanmali.
    dostum ben de aydın da hekimim. pazartesi günü insignia 1.4 turbo 140 hp sipariş ettim. lpg konusunu araştırmaya başladım. aydın'da has opel servisi (2.sanayide) bu araçlara prins kit takılabildğiğin, aydın'da bir ustanın bu işi iyi yaptığını söyledi, bir görüş istersen.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

insignia ve lpg kesinlikle uzak durması gereken iki şey birde yanlış anlamayın ben memurum lpgsiz binebiliyorum bu araca siz dr olarak yakıtı düşünmeden binebilmelisiniz hatta şunu söyleyeyim ben aracın gücünü o kadar seviyorumki elimde fazladan 15 20tl olsa 2.0 t benzinli almayı istiyorum isterse benzini içsin o güç herşeye değer

Yorum

LPG düşünmeyin. İlk zamanar iyi gibi görünen durum sonraları değişiyor.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

dizelin gözünü seviim

Yorum

İşleniyor...
          X