Tüm insigniateam ailesine merhaba. Aydın'da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon doktoruyum. Henüz insignia'm yok ama 21 nisan itibariyle yani yarin insignia 1.4 turbo kahverengi edition elegance+stil paket+Sunroof paket sipariş edeceğim. Ancak arka bagaj kapağındaki ledlerin sadece cosmolarda çalışması ve köpek balığı yüzgeci anten olmaması canımı sıkıyor, bunları araç geldikten sonra serviste yaptırabilir miyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aydın'dan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Aydın'dan selamlar
Öncelikle hayırlı olsun.
Harika bir tercih insignia. Stil pakette AFL varmı? Yoksa mutlaka alın.
Arka bagaj kapağındaki ledler nedir?
Bu arada köpek balığı anteni alıp yapıştırabilirsiniz diye biliyorum.
Yapanlar vardı.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
-
stil pakette afl yok, ancak satış müdürü fabrikaya özel sipariş geçecek.
arka far ledlerine gelecek olursak yeni kasalarda biliyorsunuz stop lambaları 2 parça halinde bir kısmı krom çıtanın üstünden bagaj kapağının üzerine uzanıyor. cosmo dışındakilerde bagaj kapağının üzerindeki bu parçadaki stoplar yanmıyor. burada led ampul yoksa takarak ya da aktive ederek çalıştırmak mümkün olur mu?
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ibrahim43hayırlı olsun 1.4 insignia için ne kadar fiyat çıkardılar acaba
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mccoffeerOrjinal yazı sahibi: ibrahim43hayırlı olsun 1.4 insignia için ne kadar fiyat çıkardılar acaba
2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
Yorum