Öncelikle forumunuz hayırlı uğurlu olsun uzun süredir giriyordum fakat üyeyiğm zannediyorum yeni farkettim mesajda pak yazmadığımdan geç oldu ama) Allah izin verirse nisan,haziran aralığında insignia almak için para birikimine başladım işallah yakında sizlerin arasında insigniamla bende yerimi alırım.Aracımı 2.el alacağım için onunla alakalı ayrıca bir konu açıcam ama kısaca buradada yazayım kriterlerimide olurda o tarihlerde satma niyeti olan varsa bilgisi olur en azından
Öncelikle olmazsa olmazları yazayım
1.cosmo donanım istiyorum(180hp)
2.renk füme yada lansman rengi gibi yada koyu gri tarzı olucak(beyaz,kırmızı,sihah,açık gri olmuyacak)
3.iç döşeme kibo ağacı krem döşeme versiyonu olucak
4.dvd800 olucak
şimdide tercih nedenim olacak +ları önem sırasına göre yazayım(bunlardan 1/2 en fazla 3tanesi bile olsa benim için fazlasıyla yeterli olucak ama illakide olsun demiyorum)
1.19ve üstü alaşım jant
2.flex.şase
3.ısıtmalı soğutmalı koltuk
4.infinity ses sistemi
5.sunroof
Öncelikle olmazsa olmazları yazayım
1.cosmo donanım istiyorum(180hp)
2.renk füme yada lansman rengi gibi yada koyu gri tarzı olucak(beyaz,kırmızı,sihah,açık gri olmuyacak)
3.iç döşeme kibo ağacı krem döşeme versiyonu olucak
4.dvd800 olucak
şimdide tercih nedenim olacak +ları önem sırasına göre yazayım(bunlardan 1/2 en fazla 3tanesi bile olsa benim için fazlasıyla yeterli olucak ama illakide olsun demiyorum)
1.19ve üstü alaşım jant
2.flex.şase
3.ısıtmalı soğutmalı koltuk
4.infinity ses sistemi
5.sunroof
Yorum