Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmirden selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İzmirden selamlar

Hoşgeldiniz.
    Kesinlikle alın. Çok zevkli bir araç.
    İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
      Hoşgeldiniz.
      3. kez isignia sahibi olarak tereddütünüz olmasın. Vazgeçilmez bir araçtır. İnanın.

Bahsettiğiniz araç 55 bin TL sırf sunrof var diyemi o kadar yüksek? Tamamen aynı özellik ve km de, sunrofsuz ve kazasız boyasız aracı 45 milyara izmirden almıştım.
      Hocam başka özellikleri var mı bilmiyorum fiyat bana da biraz fazla geldi başka ne özellikleri olabilir fiyatı böylesine yukarıya çekecek ? ayrıca cahilliğimi mazur görün araç 2010 model çok fazla arıza çıkartır mı yada kilometresinden dolayı şimdiden plastik sesi gelmeye başlamış mıdır daha test sürüşü yapamadık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cankaan_x
        Hoşgeldiniz.
        Hoşbulduk fiyatı biraz daha indirebilirsek alıcaz

Yorum

Berk kardeşim 1.6 Turboların yanılmıyorsam 4 modeli var. Birde ayrıca eklentileri var sunroof, flexi şasi gibi. Ben 4 aydır kullanıyorum. Ama bir başlıkta durumunu bildiren konu açarsan bilgili arkadaşlar sana yardımcı olurlar. İyicene bir araştırın derim. Birde forumda da satılık bölümü var oraya da göz atın.
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: S.Berk
            Hoşgeldiniz.
            3. kez isignia sahibi olarak tereddütünüz olmasın. Vazgeçilmez bir araçtır. İnanın.

Bahsettiğiniz araç 55 bin TL sırf sunrof var diyemi o kadar yüksek? Tamamen aynı özellik ve km de, sunrofsuz ve kazasız boyasız aracı 45 milyara izmirden almıştım.
            Hocam başka özellikleri var mı bilmiyorum fiyat bana da biraz fazla geldi başka ne özellikleri olabilir fiyatı böylesine yukarıya çekecek ? ayrıca cahilliğimi mazur görün araç 2010 model çok fazla arıza çıkartır mı yada kilometresinden dolayı şimdiden plastik sesi gelmeye başlamış mıdır daha test sürüşü yapamadık
            Araç donanımı nedir? elegace, edition, cosmo?

cosmo olsa bile, sırf sunrof ve navigasyon var diye 55 birazcık fazla gibi. Şimi burası araca özel bir forum olduğu için, fiyata fazla dememi yadırgayıp araç değerini düşürmek istemeyen arkadaşlar da olabilir.

Nihayetinde kendiniz binin. İçinize siner se daha doğru düşünebilirsiniz. İnsignia da bilinen öyle ciddi sayılacak kronik problem ben pek görmedim bilmiyorum. Her araçta olduğu kadar çıtırdı kıtırdı mevcut. O da sadece ön konsol çerçevesinde. çift taraflı bant ile sorun çözülüyor.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
              Berk kardeşim 1.6 Turboların yanılmıyorsam 4 modeli var. Birde ayrıca eklentileri var sunroof, flexi şasi gibi. Ben 4 aydır kullanıyorum. Ama bir başlıkta durumunu bildiren konu açarsan bilgili arkadaşlar sana yardımcı olurlar. İyicene bir araştırın derim. Birde forumda da satılık bölümü var oraya da göz atın.
              araç cosmo bende ayrı başlık açmayı düşündüm ama hangi konuda açayım ona karar veremedim

Yorum

Hoşgeldiniz.

Araç donanımı nedir? elegace, edition, cosmo?

cosmo olsa bile, sırf sunrof ve navigasyon var diye 55 birazcık fazla gibi. Şimi burası araca özel bir forum olduğu için, fiyata fazla dememi yadırgayıp araç değerini düşürmek istemeyen arkadaşlar da olabilir.

Nihayetinde kendiniz binin. İçinize siner se daha doğru düşünebilirsiniz. İnsignia da bilinen öyle ciddi sayılacak kronik problem ben pek görmedim bilmiyorum. Her araçta olduğu kadar çıtırdı kıtırdı mevcut. O da sadece ön konsol çerçevesinde. çift taraflı bant ile sorun çözülüyor.
                aracın donanımı cosmo flexi şasi var mı bilmiyorum afl far sistemi cosmo da standart mı bilmiyorum ama düşündüğüm araçta var mı onu da bilmiyorum yeni kasalar geldiği için internet sitesinden bilgi de alamadım o yüzden sizler daha iyi bilirsiniz diye buraya sordum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cankaan_x
                  Hoşgeldiniz.
                  Hoşbulduk fiyatı biraz daha indirebilirsek alıcaz
                  Fiyat yüksek evet. Geçen hafta 2010 1.6T Cosmo 45bindeki aracımı 48e aldım.
                  İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                  Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

welcome
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                      X