Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İlan

Tamponlar(4000) jant lastik (7000) sallamak bedava.

Yorum

Hayırlı müşteriler
      Sakin olun, bu forumda insignia uzmanı dolu; gereksiz mübalağadan kaçınmak lazım.
      Aracınız güzel, ama eşsiz değil. İddialı konuşmak Türk insanına biraz ters geliyor;hele ki iddia
      tartışılır durumda ise eleştiriler ok gibi yağıyor. Sizinki de biraz bu yüzden olmuş. Moralinizi
      bozmayın, ilanınızı biraz daha mütevazi hale getirmenizi de ayrıca öneririm

Yorum

Burada konuna yazı gönderen arkadaşlar aracınızı kötülemiyor.
        Aslında size yardım ediyor. İlanınızdaki tutarsızlıkları size belirtiyor. Bu aracı, hele hele OPC donanımlı olan aracı kesinlkle bilen kişiler alır. Bakar. Yorumlar.
        Hal böyleyken, ilandaki tutarsızlıklar aracınızı satmaya zorlar.

Kısaca anlamak istediğiniz gib algılayabilirsiniz. : )
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayirli satislar arabaniz bence guzel...
          F30 Sport+

Yorum

Hayırlı satışlar.Araç yakışıklı olmuş gerçekten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: furkan1
              Tamponlar(4000) jant lastik (7000) sallamak bedava.
              Furkan bey bu tarz eleştiriler, yorumlar forum ortamında pek hoş karşılanmıyor, atmak, sallamak, yalan söylediğini iddia etmek gibi şeyler bizlere yakışmıyor, lüften iletilerinizi biraz daha pozitif düşünerek yazarmısınız....

Bu arada 'tanışma' bölümünde yeni bi konu açarak kendinizide tanıtırsanız daha iyi olur...

Yorum

Hayırlı Satışlar.

Yorum

Herkeze cok tesekkur ederim yorymlari icin sadece suna cevap yazan olmadi hep 7000tl diyorsunuz jantlara bu fiyati kim veriyor lastikle bide jant 5 adet lastik 5 adet mishel odak veri yorsa bu fiyatı mahkemeye veririm araba yi elestirmek icin 7000tl demeyin kizmiyorum bunada inanin ama busekil cekende konusuyor cekemeyende biraz insafsiz olmayin guzelse guzel olmusde deyilsede olmamisde yok lpg li yok jant 7000tl yok tanpon 4000tl yok tek dvd800 var ya arkadaslar yapmayin ayip arabam on numara ben sizin arabaniza bisey demedim lutven bukonuyu kapatin uzuluyorum buraya girip bu konuya bakmaktan inan utaniyorum adim ercan avcilar da oturuyorum bu insignia benim 3. Insignia am bundan baska iki tane dahavar cok seviyorum ama bu sitedeki dosluk bence 3 yada 5 tane arkadaslarim var honda s2000 uye adamları kiskaniyorum bizde yok boyle arkadaslik

Yorum

Ercan bey burada bir iki üye tarafından haklı yada haksız iki yoruma kızıp başka forumlarla lütfen kıyaslama yapmayalım her bir platformun kendine güzel yönleri vardır sonuçta tren gidiyor ya trene binersiniz yada inersiniz bu sizin tercihiniz bizim isteğimiz ise sizin trene binmeniz.

İstanbuldasınız bir perşembe akşamı gelin sizde katılın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ercan bey hayırlı satışlar.
                      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Tabi abi cim nerde bulusuyorsunuz

Yorum

Abilerim hepinize tesekkur ediyorum kusuruma bakmayın

Yorum

Ercan Kardeş Hayırlı satışlar,
                            Arabanın maşallahı var Allah kaza bela vermesin.
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan123
                              Tabi abi cim nerde bulusuyorsunuz
                              Linkteki konuyu takip ederseniz mekan hakkındaki yer bilgisini bulursunuz her hafta yer değişiyor sabit bir yerimiz yok son kontrol zamanı perşembe 17:00'a kadar yazılmış son yerdir

http://www.insigniateam.com/forum/in...0452#msg150452

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaslar herkeze tesekkur ederim bugun araba satildi kapora alındı

Yorum

İşleniyor...
                                X