Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlan

156302703 ilan no sahibinden araba arayan arkadaslar bi bakın boylesi varmı insignia

İlan

Orjinal yazı sahibi: ercan123
    156302703 ilan no sahibinden araba arayan arkadaslar bi bakın boylesi varmı insignia
    evet çok var

Yorum

İlan

Herkesin arabasi Turkiyede tek,en temizi vs bence standart bir cosmo daha iyileride var.
      Tuplu ve ofkeli yazik olmus o gorunuse lpg

Yorum

İlan

Cok merak ettim 13000 tl jant yazmissiniz,gecenlerde 7500 tl odak'dan fiyat aldim.
        Biraz ufak atmakta fayda var kanımca

Yorum

İlan

Arkadasim cok attim sen odak ara 5 cant 5 lastik mishel olacak de bi fiyat al bana cok kazik attilar ozaman

Yorum

İlan

He lpg ye gelin ce hem sert hem ofkeli adamlar yurt disinda sıfır cikartiyor turkiyeye gelince kulaktan dolma herkez konusuyor ben cok memnunum arkadasim

Yorum

İlan

Konu sapmış...
              Kilitlenmeden ve silinmeden yazayım.

Extraları çıkarınca araç 34.750 kalıyor. Bu zarar niye?
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ynt: İlan

Arkadaşım hangi yeni konuya baksam sizin ilan.......

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

Baya saçmalık dolu ilan yayınlamıssınız insanları neden yanlış yonlendiriyorsunuz? Jantlar 13.000 tlmı 7000 tl fiyatı vaardı sanarım odakta body kit orijinalmı degilse fiyatı max 5000 tl aracınız full+full de degil bundan cok daha dolu cosmolar var, flexride yok ergonomik koltuk infinty sunroofta yok sanarım sadece dvd 800 var ve cidden bu arabaya lpg takmak cok yazık olmuş aracınız lpgsız olarak satsanız satılırdı eminim ama suan bu fiyata imkansız ve siyaha gercekten bu uygulamalar gitmiyor bence ama zevkler renkler tartışılmaz ama ben olsam bu aracı almam.
                  2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                  Gerçek pilot

Yorum

beyfendi haklısınız özür dilerim.Sizin aracınızdan daha iyisi yok

Yorum

Araç güzel beyler, istemeyen almasın oleyy

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Ya arkadaslar ben zorla bisey satcak deyilim ben oylesine soyledim arabami yerin dibine vurmaya bence gerek yok hep elestirmeyin bence

Yorum

Öncelikle merhaba... Aracınız çok güzel hayırlı satışlar olsun... Yapılan yorumları okudum gerezsiz yere ufak tefek atışmalar yasanmışş.. Gerek yok bu tür seylere hepimizin insignia sı olduğu için araclarımızın özelliklerini yapılan uygulamaları ve fiyatlarını biliyoruz... Arkadaşlar biraz eleştri yapmışlar çünkü eger ilan no yu bizim siteye yazarsanız bu tür yaklasımlara da hazır olmasınız çünkü A dan Z ye neyin ne olduğunu kaç para edeceğini aksesuarları ve fiyatlarını biliyoruz boş yere kırıcı olmayalım ...

Bazı arkadaslar sırf aracını satamadığı ve bizim sitede belki aracını alacak bir meraklısı olur diye üye oluyor.. Çok karsılasıyorum 3-5 mesajın ardından aracını satlığa çıkarıyorrr... ondan belkide eleştirisel yaklasılıyor ... Lafımı üstünüze almayınn ... aracınız gerçekten çok güzelll tekrar hayırlı satışlar

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Eksoz uçları orjinalmi pek iyi gözükmüyor.
                              2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

İşleniyor...
                              X