156302703 ilan no sahibinden araba arayan arkadaslar bi bakın boylesi varmı insignia
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlan
Collapse
X
-
İlan
Konu sapmış...
Kilitlenmeden ve silinmeden yazayım.
Extraları çıkarınca araç 34.750 kalıyor. Bu zarar niye?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Ynt: İlan
Baya saçmalık dolu ilan yayınlamıssınız insanları neden yanlış yonlendiriyorsunuz? Jantlar 13.000 tlmı 7000 tl fiyatı vaardı sanarım odakta body kit orijinalmı degilse fiyatı max 5000 tl aracınız full+full de degil bundan cok daha dolu cosmolar var, flexride yok ergonomik koltuk infinty sunroofta yok sanarım sadece dvd 800 var ve cidden bu arabaya lpg takmak cok yazık olmuş aracınız lpgsız olarak satsanız satılırdı eminim ama suan bu fiyata imkansız ve siyaha gercekten bu uygulamalar gitmiyor bence ama zevkler renkler tartışılmaz ama ben olsam bu aracı almam.2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Ynt: İlan
Öncelikle merhaba... Aracınız çok güzel hayırlı satışlar olsun... Yapılan yorumları okudum gerezsiz yere ufak tefek atışmalar yasanmışş.. Gerek yok bu tür seylere hepimizin insignia sı olduğu için araclarımızın özelliklerini yapılan uygulamaları ve fiyatlarını biliyoruz... Arkadaşlar biraz eleştri yapmışlar çünkü eger ilan no yu bizim siteye yazarsanız bu tür yaklasımlara da hazır olmasınız çünkü A dan Z ye neyin ne olduğunu kaç para edeceğini aksesuarları ve fiyatlarını biliyoruz boş yere kırıcı olmayalım ...
Bazı arkadaslar sırf aracını satamadığı ve bizim sitede belki aracını alacak bir meraklısı olur diye üye oluyor.. Çok karsılasıyorum 3-5 mesajın ardından aracını satlığa çıkarıyorrr... ondan belkide eleştirisel yaklasılıyor ... Lafımı üstünüze almayınn ... aracınız gerçekten çok güzelll tekrar hayırlı satışlar
Yorum
Yorum