Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 ay olmadı aracımı alalı sizlerle tanışmak ve aracımı paylaşmak istedim 2012 model opc 30.000 km de edition elegance...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankaradan yeni üye OPC BEYAZ KAPLAN
Collapse
X
-
Ankaradan yeni üye OPC BEYAZ KAPLAN
Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Ankaradan yeni üye OPC BEYAZ KAPLAN
https://www.facebook.com/photo.php?f...ype=3&theater#!/photo.php?fbid=370901036385575&set=a.2645238736899 59.1073741827.100003970464974&type=3&permPage=1
arkadaşlar sürekli aynı resim yüklendiği için tek link attım zaten resimleri değiştirdiğinizde diğerleride var profilime bakan arkadaşlar görebilirler k.bakmayın lütfen
Yorum
-
teşekkürler abi inşallah bir daha ki buluşmaya sizinleyim linkleri attım... filme giderken yanınızdayım inşallah
Yorum
-
Kardeşim hayırlı olsun.
İnşallah diğer organizasyonlarda birlikteyiz.
Arabanda çok güzel.
Kazasız belasız kullanırsın inşallah.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: s3lckHayırlı olsun taha yeni aracın dünde yetişemedin zaten buluşmaya bi dahaki sefere kesin bekliyoruz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BRKKardeşim hayırlı olsun.
İnşallah diğer organizasyonlarda birlikteyiz.
Arabanda çok güzel.
Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: exelanzearaban güzelmiş taha kardeşim .allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MACARwelcome
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: TahaOrjinal yazı sahibi: s3lckHayırlı olsun taha yeni aracın dünde yetişemedin zaten buluşmaya bi dahaki sefere kesin bekliyoruz
Yorum
Yorum