Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL İNSİNİAYA ÖN YARGILI YAKLASANLARA GICIK OLUYORUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OPEL İNSİNİAYA ÖN YARGILI YAKLASANLARA GICIK OLUYORUM

Yaklasık 2 ay önce 2010 model 1,6t 180hp cosmo aldım aradan 2 ay gecmesina rağmen hala kisilerın yorulmarı cıldırtıyo beni. Örnegin araba almınız hayırlı olsun yaa neden onu aldın COK YAKIYO SATIŞI YOKK BEYİN AĞRIZASI VERİYO AĞIR ARABA O PARAYA DEĞMEZ VB..dinliyorum sabırla sonra sordugum soru karşısında mal gibi kalıyo HAYATINDA HİÇ İNSİGNİA SÜRDÜNMÜ?? alala alala cevap HAYIR DUYDUM BİZİM ARKADASIN VAR ÖYLE DİOLAR ARTIK İNANIN SIKILDIM BU YORUMLARDAN SİZİN CEVRENİZDE AYNIMI ?? YOKSA BENIMKILERDEMİ SIKINTI ??
    OPEL INSIGNIA 1.6 T Cosmo 180hp

Ynt: OPEL İNSİNİAYA ÖN YARGILI YAKLASANLARA GICIK OLUYORUM

Sizi kıskanıyorlar

Yorum

valla ben yeni insignia ya 100 bin tl full donanımlı verdiğimi solediğim her adamla kavga edip kalktım masadan o kadar saçma sapan yorumlar varki anlatamam ona o parayı verene kadar a3 alsaydın diyen bile oldu tutturmuslar bir yakıt meselesi, 2. eli zayıf muhabbeti.. arkadaş arabadan zevk alıosan seni tatmin ediyorsa istediğin herşeyi veriyorsa varsın fazla yaksın daha az yakacak diye her bindiğimde lanet olsun diyeceğim bir passat alacağıma gider fazla yakan satışta 3 5 daha fazla zarar edecek insignia yı alırım yakıtı problem edecek adam gitsin dizel alsın zaten aferdersiniz millet eşşekte parasını çöpe atıp insignia alıyor herkes akıllı insignia sahipleri kafasını peynir ekmekle yemiş yakıtı motoru geç çok övdükleri passatın tek bir daha iyi yönü yok bu da tercih sonuçta kimseye aldırış etmeyin arabalarımız müthiş zevk veren her çalıştırdığında ilk gun kadar heyecan veren bir araç bunu unutmayın konuşan anca kıskançlıgından konusuodur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: police
        Yaklasık 2 ay önce 2010 model 1,6t 180hp cosmo aldım aradan 2 ay gecmesina rağmen hala kisilerın yorulmarı cıldırtıyo beni. Örnegin araba almınız hayırlı olsun yaa neden onu aldın COK YAKIYO SATIŞI YOKK BEYİN AĞRIZASI VERİYO AĞIR ARABA O PARAYA DEĞMEZ VB..dinliyorum sabırla sonra sordugum soru karşısında mal gibi kalıyo HAYATINDA HİÇ İNSİGNİA SÜRDÜNMÜ?? alala alala cevap HAYIR DUYDUM BİZİM ARKADASIN VAR ÖYLE DİOLAR ARTIK İNANIN SIKILDIM BU YORUMLARDAN SİZİN CEVRENİZDE AYNIMI ?? YOKSA BENIMKILERDEMİ SIKINTI ??
        Kardeş canını sıkma.Bilip bilmeden konuşan çok,dediğin gibleri var tabi ki. Aracımızı biz biliyoruz,yolda diğerlerini yani çoğunu ipe dizer gibi diziyoruz.Yakıtı da bu araca göre normal aslında...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          Sizi kıskanıyorlar
          inşallah öyledir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
            valla ben yeni insignia ya 100 bin tl full donanımlı verdiğimi solediğim her adamla kavga edip kalktım masadan o kadar saçma sapan yorumlar varki anlatamam ona o parayı verene kadar a3 alsaydın diyen bile oldu tutturmuslar bir yakıt meselesi, 2. eli zayıf muhabbeti.. arkadaş arabadan zevk alıosan seni tatmin ediyorsa istediğin herşeyi veriyorsa varsın fazla yaksın daha az yakacak diye her bindiğimde lanet olsun diyeceğim bir passat alacağıma gider fazla yakan satışta 3 5 daha fazla zarar edecek insignia yı alırım yakıtı problem edecek adam gitsin dizel alsın zaten aferdersiniz millet eşşekte parasını çöpe atıp insignia alıyor herkes akıllı insignia sahipleri kafasını peynir ekmekle yemiş yakıtı motoru geç çok övdükleri passatın tek bir daha iyi yönü yok bu da tercih sonuçta kimseye aldırış etmeyin arabalarımız müthiş zevk veren her çalıştırdığında ilk gun kadar heyecan veren bir araç bunu unutmayın konuşan anca kıskançlıgından konusuodur
            COK HAKLISIN ARACI SÜRERKEN ZEVK ALIYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ SİNEK KÜCÜK AMA MİDE BULANDIRIYO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
              Orjinal yazı sahibi: police
              Kardeş canını sıkma.Bilip bilmeden konuşan çok,dediğin gibleri var tabi ki. Aracımızı biz biliyoruz,yolda diğerlerini yani çoğunu ipe dizer gibi diziyoruz.Yakıtı da bu araca göre normal aslında...
              YAKITINI FELAN GECTİM İNAN SANKİ ADAMLARIN CEBİNDEN GİDİYO YAKITA VERDİGİM PARA YAA SAHIN DOGAN LPG DE 30-35 KR YAKIYO AMA MİLLE GÖRMÜYO ONU

Yorum

Acil bir ihtiyaç için aracımı satmayı düşünüyorum. Bir bakayım dedim 30-35 arası ne alabilirim diye vazgeçtim... İnanın bizim arabalara verilen paralar sonuna kadar helal. Opel logosu sök volkswagen logosu tak aracımızı uzay mekiği gibi anlatırlar İnsignianın değerini daha önce insignia sahibi olmuş biri anlar. Belki aracında en çok sorun yaşayanlardan biri benimdir (sanırım biraz şansızlık biraz da kıllıktan ) ama buna rağmen aracımı gerçekten çok seviyorum. her sürüş ayrı bir keyif..

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

Lafı hiç uzatmadan ben size bir şey söyleyeyim; keyfinize bakın
                  Bu sitede bir, iki, üçüncü insigniası olan arkadaşlar var.
                  İnsignia yalnızca bir araba değil, aynı zamanda AŞK'dır.
                  Aşk ise anlatılmaz, yaşanır

Yorum

Insignia anlatılmaz Yaşanır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Meyve veren ağaç taşlanır. ihihi
                         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

SİZİN KULLANDIĞINIZ ARAÇ 180 hp onların kullandığı araçlar kaç hp merak ediyorum bizim araçlar az bile yakıyor

Yorum

Cok tşk ederim beni bi siz anlıyorsunuz site kurucularına ve tercubeli insignia kullanıcılarına ben ve benım gibi kullanıcılarını bilgilendirdiginiz için...

Yorum

122 lik passat 1.6 t den az yakiyor diyen yalan soyler...insignia ise mevcut passatla bence kiyaslanmaz bile
                            F30 Sport+

Yorum

Ben 1.6 Turbo Cosmo ile 110 bin km yaptım
                              Her anından acayip keyif aldım
                              Bir sıkıntımda olmadı
                              Şu 320i ed kullanıyorum
                              Güncel fiyat farkı 60 bin TL insignia ile ki
                              İnsignia donanımını yakalayamıyor

Size takılanlara direkt tavsiye edin

Yorum

İşleniyor...
                              X