Yaklasık 2 ay önce 2010 model 1,6t 180hp cosmo aldım aradan 2 ay gecmesina rağmen hala kisilerın yorulmarı cıldırtıyo beni. Örnegin araba almınız hayırlı olsun yaa neden onu aldın COK YAKIYO SATIŞI YOKK BEYİN AĞRIZASI VERİYO AĞIR ARABA O PARAYA DEĞMEZ VB..dinliyorum sabırla sonra sordugum soru karşısında mal gibi kalıyo HAYATINDA HİÇ İNSİGNİA SÜRDÜNMÜ?? alala alala cevap HAYIR DUYDUM BİZİM ARKADASIN VAR ÖYLE DİOLAR ARTIK İNANIN SIKILDIM BU YORUMLARDAN SİZİN CEVRENİZDE AYNIMI ?? YOKSA BENIMKILERDEMİ SIKINTI ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPEL İNSİNİAYA ÖN YARGILI YAKLASANLARA GICIK OLUYORUM
Collapse
X
-
Ynt: OPEL İNSİNİAYA ÖN YARGILI YAKLASANLARA GICIK OLUYORUM
valla ben yeni insignia ya 100 bin tl full donanımlı verdiğimi solediğim her adamla kavga edip kalktım masadan o kadar saçma sapan yorumlar varki anlatamam ona o parayı verene kadar a3 alsaydın diyen bile oldu tutturmuslar bir yakıt meselesi, 2. eli zayıf muhabbeti.. arkadaş arabadan zevk alıosan seni tatmin ediyorsa istediğin herşeyi veriyorsa varsın fazla yaksın daha az yakacak diye her bindiğimde lanet olsun diyeceğim bir passat alacağıma gider fazla yakan satışta 3 5 daha fazla zarar edecek insignia yı alırım yakıtı problem edecek adam gitsin dizel alsın zaten aferdersiniz millet eşşekte parasını çöpe atıp insignia alıyor herkes akıllı insignia sahipleri kafasını peynir ekmekle yemiş yakıtı motoru geç çok övdükleri passatın tek bir daha iyi yönü yok bu da tercih sonuçta kimseye aldırış etmeyin arabalarımız müthiş zevk veren her çalıştırdığında ilk gun kadar heyecan veren bir araç bunu unutmayın konuşan anca kıskançlıgından konusuodur
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: policeYaklasık 2 ay önce 2010 model 1,6t 180hp cosmo aldım aradan 2 ay gecmesina rağmen hala kisilerın yorulmarı cıldırtıyo beni. Örnegin araba almınız hayırlı olsun yaa neden onu aldın COK YAKIYO SATIŞI YOKK BEYİN AĞRIZASI VERİYO AĞIR ARABA O PARAYA DEĞMEZ VB..dinliyorum sabırla sonra sordugum soru karşısında mal gibi kalıyo HAYATINDA HİÇ İNSİGNİA SÜRDÜNMÜ?? alala alala cevap HAYIR DUYDUM BİZİM ARKADASIN VAR ÖYLE DİOLAR ARTIK İNANIN SIKILDIM BU YORUMLARDAN SİZİN CEVRENİZDE AYNIMI ?? YOKSA BENIMKILERDEMİ SIKINTI ??2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingofdoomvalla ben yeni insignia ya 100 bin tl full donanımlı verdiğimi solediğim her adamla kavga edip kalktım masadan o kadar saçma sapan yorumlar varki anlatamam ona o parayı verene kadar a3 alsaydın diyen bile oldu tutturmuslar bir yakıt meselesi, 2. eli zayıf muhabbeti.. arkadaş arabadan zevk alıosan seni tatmin ediyorsa istediğin herşeyi veriyorsa varsın fazla yaksın daha az yakacak diye her bindiğimde lanet olsun diyeceğim bir passat alacağıma gider fazla yakan satışta 3 5 daha fazla zarar edecek insignia yı alırım yakıtı problem edecek adam gitsin dizel alsın zaten aferdersiniz millet eşşekte parasını çöpe atıp insignia alıyor herkes akıllı insignia sahipleri kafasını peynir ekmekle yemiş yakıtı motoru geç çok övdükleri passatın tek bir daha iyi yönü yok bu da tercih sonuçta kimseye aldırış etmeyin arabalarımız müthiş zevk veren her çalıştırdığında ilk gun kadar heyecan veren bir araç bunu unutmayın konuşan anca kıskançlıgından konusuodurOPEL INSIGNIA 1.6 T Cosmo 180hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: policeYaklasık 2 ay önce 2010 model 1,6t 180hp cosmo aldım aradan 2 ay gecmesina rağmen hala kisilerın yorulmarı cıldırtıyo beni. Örnegin araba almınız hayırlı olsun yaa neden onu aldın COK YAKIYO SATIŞI YOKK BEYİN AĞRIZASI VERİYO AĞIR ARABA O PARAYA DEĞMEZ VB..dinliyorum sabırla sonra sordugum soru karşısında mal gibi kalıyo HAYATINDA HİÇ İNSİGNİA SÜRDÜNMÜ?? alala alala cevap HAYIR DUYDUM BİZİM ARKADASIN VAR ÖYLE DİOLAR ARTIK İNANIN SIKILDIM BU YORUMLARDAN SİZİN CEVRENİZDE AYNIMI ?? YOKSA BENIMKILERDEMİ SIKINTI ??OPEL INSIGNIA 1.6 T Cosmo 180hp
Yorum
-
Acil bir ihtiyaç için aracımı satmayı düşünüyorum. Bir bakayım dedim 30-35 arası ne alabilirim diye vazgeçtim... İnanın bizim arabalara verilen paralar sonuna kadar helal. Opel logosu sök volkswagen logosu tak aracımızı uzay mekiği gibi anlatırlar İnsignianın değerini daha önce insignia sahibi olmuş biri anlar. Belki aracında en çok sorun yaşayanlardan biri benimdir (sanırım biraz şansızlık biraz da kıllıktan ) ama buna rağmen aracımı gerçekten çok seviyorum. her sürüş ayrı bir keyif..
1.4 Beyaz 18" Sunroof
Navigasyon DVD
46KT880
Yorum
-
Ben 1.6 Turbo Cosmo ile 110 bin km yaptım
Her anından acayip keyif aldım
Bir sıkıntımda olmadı
Şu 320i ed kullanıyorum
Güncel fiyat farkı 60 bin TL insignia ile ki
İnsignia donanımını yakalayamıyor