Hoşbulduk.. Ben de 2004 model vectra'mı sattım İnsignia'ya geçerken...Ve ayrılmak hiç kolay olmadı
kesinlikle farklı bir araç vectra c .... İnsignia özellikle tasarım anlamında çok şey vaad ediyor sahibine ama sürücüsüyle organik bağ kurmada (başarısız demiyorum ama) vectra c kadar başarılı değil... Ancak vectra c nin alternatifi olacaksa bu ancak insignia olabilir.. 1.6 cdti gelene dek bekleyeceğim..Geldiği gibi de insignia alacağım..Şİmdilik vectra c keyfini sürmeye devam ediyorum
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hoşgeldiniz
Turbonuz şimdiden hayırlı olsun
kazasız belasız keyifli sürüşler ve forumlar
Bir hafta sonra tüm söylentilerin sadece söylenti olduğunu anlayacaksınız
Bursa'da ki toplantılar başta olmak üzere tüm organizasyonlara bekleriz
Aracımı salı günü teslim aldım.Şahsen bir araçtan bu kadar keyif alabileceğimi düşünmezdim.İnsigniayı kötüleyenler bilinçsiz ya da aracı hiç tanımayan insanlarmış onu anladım.Yol tutuş,konfor verdiği güven hissi,iç mekanın estetiği ve en önemlisi kokpitteyken kendimi teknoloji üssü bir ufodaymış gibi hissediyorum resmen.Şu an 600 km yaptım,2000 devir civarı vites değiştiriyorum,yakıt ortalaması 7,2.İyi ki almışım otomobilimi çok seviyorum
Yorum