Herkese Merhabalar.. 2010 INSIGNIA SPORT TOURER aracımi 2 hafta önce 42.000KM.de satın aldım.Aracımda zaman zaman ABS ve ESP devre dışi ikazi ve son dönemde de aracınızı en kisa zamanda servise götürün ikazı yanmaya başladı.Açıkcası eski aracım renault Scenic II oldugundan dolayi bu ikazları çok fazla dikkate almadım.Ancak bugün Antalya Opel servislerinden ANTOTO 'ya gidip kontrol ettirmek istedim.Maalesef servis o kadar ilgisiz ki.. Saat 10:50 'de servise gidip derdimi anlattim.Bana servis kabulde gorevli mutsuz arkadaş 2 saatten önce aracım için tespit cihazinin bağlanamayacağını, daha sonra öğle yemeği arası olacağını,daha sonra ariza hakkinda detay belli olacağını ve yaptirmasamda bu işlem için 150 TL ücret alcaklarını söyledi.Yani oradan biran önce gitmem için elinden geleni yapti ..(Amacına da ulaştı ..)Bende Opel müteri hizmetlerine telefon mve mail ile durumu anlattim.Sonuç olarak Antalya da bir yetkli opel servisi daha oldugunu biliyorum..Ama renaultttan sonra hayal kirikligi oldu diyebilirim..
Antalya'da önerebileceginiz İyi bir ÖZEL Opel servisi var mı ?
Yardiminiz için Teşekkür ederim..
Antalya'da önerebileceginiz İyi bir ÖZEL Opel servisi var mı ?
Yardiminiz için Teşekkür ederim..
Yorum