Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbuldan merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbuldan merhabalar

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım daha doğrusu 1-2 gün içinde bir insignia almayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.Daha önceden kullanmadım ama kesinlikle alacam Yalnızca aklıma takılan birkaç şey var onları da halledersek tamamdır.

1.si İstediğim araştırdığım model 1.6 sport flexride,infinity ses sistemli vs. paketli olandan.' tane var biri 42 bin km de 49.5 e verecek diğeride 67.000 km de 51.500 TL diyor ama biraz daha ikram yapar gibi..Sizce fiyatlar nasıl?

2.si de bilmediğimden soruyorum 1.6 motor aracı rahat kaldırıyor hantal kalmıyor dimi?Sormamın nedeni daha önce 1.4 dizel fiesta kullandım yeni sattım çok hantaldı illallah ettim.Tabi ki fiesta 68 hp ile insignia 180 hp karşılaştırmak değil amacım ama bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.

3.sü de tecrübelerinize dayanarak 2011 cosmo yerine 2009 sport flexride ve birçok paketli olan modeli mi tercih edersiniz?

Şimdiden teşekkürler
    İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
    Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Ynt: İstanbuldan merhabalar

Abim 2.sini cevaplıyayım araçta herhangi bir sorun sıkıntı yok ise 180HP bir İnsignia yer uçağıyla eş değerdir diyeyim sana, en açıklayıcı böyle olur

Yorum

welcome

Yorum

welcome
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

welcome

Keyifli Paylaşımlar

Flexi her zaman artı bir özelliktir

PErformans sorunu yok 250 km hıza çıkabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

benim aracım 1.4 140 hp bana yetiyor 1.6 180 hp ile para derdiniz yoksa gaza basarım diyorsanız uçarsınız merak etmeyin
                2012 Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 140 hp 18'' Jant Teknik Gri

Yorum

Hoş geldiniz..Keyifli aktif forumlar.. pray

İnsignia nın (ekmeği yenmeyenin) her türlüsü helaldir ama söylediğiniz sport donanımlılar bir ara sınırlı sayıda girdi Türkiye'ye...Cosmo lardan bile farklılıkları (üstünlükleri) var...Şİmdilerde muadili 1.4 T Edition Elegance paketlisi...
                  İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun. welcome
                       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

welcome
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hoşgeldiniz
                        2015 leon fr

Yorum

welcome
                          06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

hoşgeldiniz
                            şimdiden keyifli sürüşler ve forumlar

flexi kendi adıma almadığım için pişman olduğum bir özellik
                            dolayısı ile benim tercihim belli

Yorum

Teşekkürler herkese forumu biraz inceleme fırsatım oldu gerçekten bir aile ortamı var ve bu çok güzel..Bakalım kısmet bir yerden haber bekliyorum dediğim şartlarda beyaz sunroof+flexi li + opel eye+ infinity ses sistemi + spor koltuk + vs vs. özellikli bir araç var bugün veya yarın kısmetse alacam.Bu arada araç lpg li o yönden iyi lpg kullananlar memnun mu acaba herhangi bir sıkıntıyla karşılaşan var mı?(çelik subap olayı varmış onun dışında)
                              Sadece aracın modeli konusunda bir sıkıntı olur mu onu düşünüyorum araç 2009 model 65 bin km de ama sonra kendi kendime 2012 donanımsız araca bineceğime 2009 donanımlıya binerim daha iyi diye düşünüyorum.Yanlış anlaşılmasın herhangi bir kötüleme yok donanımlı veya donanımsız diye sadece önceki aracım fiesta full paketti ve boş olan paketlerle kıyaslayınca kullandığım ve kullanmadığım bir çok özellik - ve + olarak bir yerde karşınıza çıkıyor ki fiesta ile insignia yı karşılaştırmak çok yanlış olur
                              Herkese iyi forumlar tekrardan teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
                              İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
                              Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

İşleniyor...
                              X