Herkese selamlar, bu sıteyı 3 gundur takıp edıyorum, cok yararlı ve cok faydalı buldum, bende 1,5 ay once istanbul odaktan
2010 1.6turbo cosmo olmpc beyaz aldım, oncekı aracımda opel vectraydı zaten, vectra nın 100 bglık motrundan snr tabı bu arac bıraz ucuyomus hıssı vaerdı ama yınede ne bılım tam olarak 180 bgi hısedemedım sankı, daha oncelerı mercedes clk200 sahıbı olmustum 163bg dı, tıpt.vıtestı, gaza bıraz fazla bastımmı gercektende koltuga yapıstıryodu adeta, gercı ınsıgnıadada vıtes kuculttukce tahrık edıyo arac cıldırıyo sankı nereye gıdıcenı sasırıyo, ama yınede dedıgım gıbı 180 bg daha farklı beklıyodum, aracım henuz 3000 km, pazartesı servıse gıtcem zaten, ılk bakım olcak daha dogrus kontrol denebılır, aracı alırken 3000de ugrayın demıslerdı, sımdılık ufak tefek sıkıntılarım var, bunlarda sıtede okudugum hep aynı sorunlar bende extra olarak bıde bagaj kapagımın zor kapanması var, dıgerlerı ıse on gogusten gelen cıt cıt sesler, duraklamaya yakın dısklerın otme sesı (ama cızık henuz henuz umarım olmazda balatalarda trw degıl orjınal gm) devırlı kullanımda turboda devır artarken anlık kesılmeler ve komprossere bındırırken anı ve anlık kasılmalar, servıste hepsını danıscam umarım benı anlayıp yardımcı olabılırler
tanısma amacıyla msj atayım dedım butun herseyı yazmısım haha
ısmım hasan elman
istanbul gazıosmanpasa da oturuyorum, leventte ısyerım var esnafım, yasım 28,anadolu unv.işletme mezunuyum,
aracım 2010 1.6turbo olmpc beyaz, tavan parlak sıyah, camlar sıyah, plakam 34 APG 09
Yorum