Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bende önceden sizin gibi Honda Civik kullanıyordum, 2011 model elegance almıştım.
3 yıl kullandıktan sonra illallah ettiğim doğrudur ama yakıtta değil araçın ön takımlarında..
Serviste değişmeyen parçası kalmadı ön takım komple değişti diyebilirim en sorunsuz bir zamanında
satma kararı verdim ve daha satmadan İnsignia mı aldım bile 2-3 gün yan yana yatırdım garajda.
Bilmenizi istediğim bir konu var; civik ile en son 0.36 kuruş yakıyordum yeni aldığım 1.4-140hp edition elegance
aracımla ise şuanda 0.40 kuruş yakıyorum bilginize İlk arabam wolksvagendi ikinci arabam civik oldu üçüncü aracım ise İnsignia
diyeceğim o ki ben bir daha kesinlikle bağışlasalar japon arabasına binmem! alman almandır
Hayırlı günlerde kullanın inşallah
Bende önceden sizin gibi Honda Civik kullanıyordum, 2011 model elegance almıştım.
3 yıl kullandıktan sonra illallah ettiğim doğrudur ama yakıtta değil araçın ön takımlarında..
Serviste değişmeyen parçası kalmadı ön takım komple değişti diyebilirim en sorunsuz bir zamanında
satma kararı verdim ve daha satmadan İnsignia mı aldım bile 2-3 gün yan yana yatırdım garajda.
Bilmenizi istediğim bir konu var; civik ile en son 0.36 kuruş yakıyordum yeni aldığım 1.4-140hp edition elegance
aracımla ise şuanda 0.40 kuruş yakıyorum bilginize İlk arabam wolksvagendi ikinci arabam civik oldu üçüncü aracım ise İnsignia
diyeceğim o ki ben bir daha kesinlikle bağışlasalar japon arabasına binmem! alman almandır
Hayırlı günlerde kullanın inşallah
Size kesinlikle katılıyorum Honda'nın yakıtına bişi diyemem yakıt olarak illahaki insigniadan düşüktür. Lakin bi arabanın içine 4 kişi binince hiç gitmiyorsa hele bu araç 2010 modelse dışarda ne kadar patırdı kütürtü varsa onu içeri alıyorsa ufacık bir çukurda bile takır tukur arabanın bi yerlerinde bişiler kopmuş gibi oluyorsa dediğiniz gibi bedava verseler o araca bir daha binmem.
aracı dün 45 bin bakımına soktum 515 tl bi servis ücreti ödedim opal da start stop çalışmıyordu aküyü şarj ettiler şimdi gayet güzel çalışıyor yakıta gelincede komple şehir içi dur kalk şu an 1oo tl ye 225 km yol gittim ama çok kibar ve nazik kullanıyorum kıyamıyorum daha arabama bu yaşta bu kadar ağır bi araba almama herkes tepki gösterdi ama şu 3 günlük deneyimimde iyki almışım diyorum.
Araçtaki tek sıkıntım debryaj sert geldi bana servisede sordum normal dediler. Allah utandırmasın inşallah güzel günler geçiririz aracımızla.
2012 Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 140 hp 18'' Jant Teknik Gri
Evet İnsignia nın debriyajı hondaya göre biraz sert aynı soruyu bende sormuştum standart olduğunu öğrendim şimdi alıştım sıkıntı yok
ses konusunda hondaya göre daha iyi agır ve heybetli bir arac insignia pişman olmayacaksınız tekrar güle güle kullanın
Yorum