Öncelikle herkese merhaba İsmim Selçuk Ankara'da ikamet ediyorum 28 yaşındayım 2 aylık bir arayış sonrası nihayet dün 2012 model 1.4 t edition elegance modelini aldım. Bu aracımdan önce 2010 honda civic aracım vardı illallah ettiğim için sattım onu. o araçla bunu kıyaslayacak olursam ilk gün olmasına rağmen çok çok iyi gibi geldi. Fakat gözümün tek korktuğu nokta yakıt umarım verilere riayet eder. TEşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara'dan Sevgiler
Collapse
X
-
Ynt: Ankara'dan Sevgiler
Hoş geldiniz, keyifli yorumlar.
Yeni aracınız hayırlı olsun. Yalnız Honda'dan illallah edeni de ilk defa duydum. Yaşadığınız sorunu merak ettim açıkçası.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Hoşgeldiniz. Yakıt konusunda İstanbul dakilerden daha avantajlı olacağınız kesin
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
Yorum