Selamlar Gebzeden Volkan ben Yaklaşık 1 ay önce bende insignia ailesine katıldım 2010 model edition elegance lpgli kullanıyorum iyimi kötü mü yaptım henüz karar veremedim ama umarım benim için hayırlı olur siteyi araştırma yaparken buldum ve çok beğendim emeği geçen herkese çok teşekkürler oldukça işe yarar mükemmel insanların kullandığı bir site olmuş dostluk arkadaşlık iletişim harika bende bu siteye üye olmaktan çok mutluyum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese Mrb
Collapse
X
-
Ynt: Herkese Mrb
Hoş geldiniz.
Yalnız ufak bir dost tavsiyesi eklemek isterim. Güzel Türkçemizi kullanırken kısaltmalarda biraz daha dikkatli olursanız şahsım adına çok memnun olurum. İyi forumlar.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 71Volkan71sevgili ismail tabiki dikkat ederim fakat tam olarak neye dikkat etmem gerektiğini farkedemedim yazarmısın lütfen yorum için teşekkürler.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 71Volkan71Umarım Benim İçinde Öyle Olur Teşekkür Ederim.Senin Türkçe Konusundaki Hassasiyetin Bende Genel Yaşantım İçin Geçerli Özellikle de Araba İçin Sürekli Dinler Moralimi Bozacak Bir Ses Bulurum Tereddütüm Birazda Bu Yüzden.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
Yorum
Yorum