Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni insignia 1.6 sidi motor hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni insignia 1.6 sidi motor hakkında

Merhaba arkadaşlar
    Cumartesi günü izmir egem'e gittim ve yeni insignia otomatik test ettim ilk defa insignia kullandim araç çok hosuma gitti ancak motor konusunda supelerim var eger yardimci olursaniz sevinirim. Şu an kullandığım araç 2009 fiat bravo 1.6 120 bg 300 nm dizel otomatik ilk defa turbo benzinli arac almayi düşünüyorum şuanki aracimin performansı beni çok memnunun ediyor fakat insignia konfor bakimindan cok başarılı 170 beygirlik ve 260 nm bu motorun ara hizlanmasini pek deniyemedim (insignia o kadar prüzsüzdü diki )motor a dikkat edemedim tabi sonuçta test sürüşü uzun süre test etmek mümkün olmadi bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Birde flexride şasi konusunda almaya değer mi test aracinda yoktu dinamikler fark edilir derecede mi süspansiyon ların değişimi nasıl yardim lütfen
    Almayı düşündüğüm arac sport tourer cosmo otomatik cam tavan flexride görüş paket opel eye vs
    1.6 SIDI

Ynt: yeni insignia 1.6 sidi motor hakkında

Flexiride kesinlikle alınmalı sonradan niye almadım diye pişman olabilirsiniz

Yorum

welcome

Araç güzel manuel olarak daha keyifli dir

Flexi alabiliyorsunuz kesin alin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

flex ride'da süspansiyon ve direksiyon tepkisinden ziyade gaz tepkisini rahatlıkla hissedebiliyorum. gayet başarılı bir özellik flex ride, kesinlikle alınmalı

Yorum

Flexi 'olmazsa olmaz' bir donanım, mutlaka edininiz

Yorum

Iyi akşamlar
            Bayiden aldigim bilgiler de bir hata olmus sport almak icin hayeller kurup 3 gun gecirdim ancak bi yanlis anlasilma olmus benim istediklerim sport modelde olmazmis sedan icin fiyat vermis tabi biraz üzüldüm gerçi test ettiğim araç sedan dı. Olsun dedim
            Birde bayiler ile ilgili bir sey sormak isterim bayiye bir soru sorup cevabi icin sizi ariyalim dediklerin geri donmemeleri normalmidir yoksa bana ozel bi durummu acaba , genel olarak bir cok bayi boyle yapiyor taktikmi ki
            1.6 SIDI

Yorum

Bayinin yoğunluğu yada müşteri temsilcisinin hatası

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre
                Iyi akşamlar
                Bayiden aldigim bilgiler de bir hata olmus sport almak icin hayeller kurup 3 gun gecirdim ancak bi yanlis anlasilma olmus benim istediklerim sport modelde olmazmis sedan icin fiyat vermis tabi biraz üzüldüm gerçi test ettiğim araç sedan dı. Olsun dedim
                Birde bayiler ile ilgili bir sey sormak isterim bayiye bir soru sorup cevabi icin sizi ariyalim dediklerin geri donmemeleri normalmidir yoksa bana ozel bi durummu acaba , genel olarak bir cok bayi boyle yapiyor taktikmi ki

Aynı konudan müzdaripim araç siparişimin durumu için ne zaman arasam bilgi alıp dönecem diyorlar dönmüyorlar bende bugun generals motor merkezi aradım durumu anlattım pazartesiye kadar aracımla ilgili durumu öğrenecekmişim bayiyide konuyla ilgili uyaracaklarmış biraz müşteri ilişkileri konusunda ilerlemesi lazım opel bayilerin

Yorum

İşleniyor...
                X