Selam arkadaşlar. Dün itibariyle 2009 Model Gümüş Gri 1.6 Turbo Cosmo paket insigniamı almış bulunmaktayız. Araç öncelikle motor olarak canavar. Varsın kağnı gibi giden dizellerden biraz fazla yaksın ama ben 180 beygirlik benzinli motor sesini duymak için biraz fazla yakıta katlanırım. Aracımdan çok memnunum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Denizli'den Selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Denizli'den Selamlar
Sormak istediğim birkaç soru var.
1-Aracı kumandadan kapatınca aynalar kendisi kapanmıyor. Sadece kapıdaki düğmeyle aynalar kapanıp açılıyor. Ben araç kapanınca ayna otomatik kapansın istiyorum.
2-Araç hareket edince kapıları otomatik kitleyip araç durunca otomatik açma özelliği yok mu?
3-Kol dayamanın içindeki Usb girişine USB taktım ama çalışmadı. Çalışması için bir ayar yapmalı mıyım?
1.6 Turbo Cosmo İnsignia
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: umitttBu arada aracım henüz 15.000KM de sürüş ve kullanımla ilgili dikkat etmem gereken unsurlar varsa belirtirseniz sevinirim. cosmo paketin donanımı da güzel. Koltuk döşemeleri falan çok beğendim.
Sorularınızın cevapları kitapçıkta var
Yorum
-
Hosgeldın abım. Kapı kılıtlene tusuna basılı tutarsan sayet aynalar ve camlar oto kapanır. Usb gırısıne taktıktan sonra teyp ın uzerınde bulunan aux düğmesine basmanız gerekır. Son olarakta teyp üzernde bulunan confg. Düğmesine basınaca arac menusune girmiş oluyosunz. Orada kolay iniş araç kapı kilitleme vs. Her sey mevcut
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: umitttSelam arkadaşlar. Dün itibariyle 2009 Model Gümüş Gri 1.6 Turbo Cosmo paket insigniamı almış bulunmaktayız. Araç öncelikle motor olarak canavar. Varsın kağnı gibi giden dizellerden biraz fazla yaksın ama ben 180 beygirlik benzinli motor sesini duymak için biraz fazla yakıta katlanırım. Aracımdan çok memnunum.
Yorum
Yorum