Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acemi bir öpel

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Acemi bir öpel

Hosgeldınız

Yorum

welcome

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

welcome

Yorum

welcome
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Karşılama gayet güzel ve sıcak. Teşekkür ederim herbirinize. Hoşbuldum. Forumu dün geceden beri inceliyorum. Sanırım, ikna olacağım Neden ikinci el satışları bu kadar yavaş. Araç çok donanımlı ve gayet başarılı. Kafama takılan iki soru işareti kaldı. 1. LPG ve sorunları ( Araç benim gibi çok fazla gezen kişiler için biraz lux olmaktan çıkmalı ) 2. İkinci el satışta zor durumda kalma korkusu ( Sonuçta kimse zarar etmek istemez )

Yorum

Hoş geldiniz..Keyifli aktif forumlar dilerim.. pray ancak tereddütleriniz sizi kararlarınızdan vazgeçirmesin..Biraz iddialı bir çıkış olacak ama eğitim sisteminden siyasetine, halkımızın bilinç yapısından ekonomimize kadar saçmalıklarla dolu bir ülkede yaşıyoruz..Bu söylediğime sembolik bir örnek vereyim, yani mandela öldüğü için UEFA anma etkinlikleri ve özel tebliğler oluşturuyor, bizim ülkemizde sadece adının yazdığı forma giyenlere ceza veriliyor... dknow sonuçta araba alırken kullanmak için alıyorsunuz...Galeri işletiyorsanız orasını bilemem ama opel, özellikle de insignia insana otomobilden zevk aldırmasını gerçekten iyi biliyor...Ben de Bursalı bir opel kullanıcısıyım..Bu forumun, mental ve pratik olarak size olumlu anlamda çok katkısı olacağını temin ederim teknik olarak konuya hakim pek çok üye var..Tekrar hoş geldiniz..
              İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
                Hoş geldiniz..Keyifli aktif forumlar dilerim.. pray ancak tereddütleriniz sizi kararlarınızdan vazgeçirmesin..Biraz iddialı bir çıkış olacak ama eğitim sisteminden siyasetine, halkımızın bilinç yapısından ekonomimize kadar saçmalıklarla dolu bir ülkede yaşıyoruz..Bu söylediğime sembolik bir örnek vereyim, yani mandela öldüğü için UEFA anma etkinlikleri ve özel tebliğler oluşturuyor, bizim ülkemizde sadece adının yazdığı forma giyenlere ceza veriliyor... dknow sonuçta araba alırken kullanmak için alıyorsunuz...Galeri işletiyorsanız orasını bilemem ama opel, özellikle de insignia insana otomobilden zevk aldırmasını gerçekten iyi biliyor...Ben de Bursalı bir opel kullanıcısıyım..Bu forumun, mental ve pratik olarak size olumlu anlamda çok katkısı olacağını temin ederim teknik olarak konuya hakim pek çok üye var..Tekrar hoş geldiniz..
                Teşekkür ederim. Çok güzel yazmış ve açıklamışsınız. Ben dediğim gibi insigniadan önce opeli bilmezdim. Fakat, şimdi ise ikilem içerisindeyim. Yani 2.el insignia fiyatı çok düşük. Bu forum gayet başarılı. Uzun süredir zaten misafir olarak takip ettim. Bence olumlu bir düşünce olacak benim adıma fakatlarım çok Umarım gönlümce bir araç bulurum ve mutlu olurum

Yorum

Arkadaşım sorun yazilanda değil izin al yaz kimse bisey diyemez .bu şekilde olsa önüne gelen herkes formasına kafasına göre yazı yazar buda doğru olmaz

Yorum

Ben de yorumumu okuduğunuz ve sağ duyu ile anlamaya çalıştığınız için teşekkür ederim..Çünkü bunu başaran insan da çok değil Bakmayın, ülkemizde diyorum yine ama misal audinin 390 bin TL değerindeki allroad aracına o kadar meblaları vermek akıllı bir davranış oluyor( hatta bu kadar paraya rağmen az gören bile var maad ) insignia nın country versiyonu var, en en fullü 170-180 bin TL...Bu para, insigna için aşırı fazla(imiş) blink hatta af buyurun geri zekalılık oluyor böyle bir araç almak blink yani alsanız arkanızdan emin olun böyle konuşurlar ..Türkiye'de opel gibi hakkı yenen çok firma var..Model var..Örn roverlar,peugeot 406 lar...Latitude lar da örn 2. elde çok değer kaybetti...Halbuki 1.5 dci, ekonomik ve performanslı motor, açılır panaromic cam tavan, masajlı-ısıtmalı-elektrikli-deri koltuklar,adaptif bi-xenonlar vs gibi donanımlarla, bakın, bomboş passatlardan daha ucuz neredeyse..Niye böyle olsun ya da oluyor alala İnsan düşününce anlıyor...Nyse, konu konuyu açıyor tıpkı popüler kültür gibi, bunlar da geçecek elbet..Nasıl ki -kendi zamanım için konuşuyorum- Faruk Ka lar,Atilla Taş lar zamanında kralda 1 iken şimdi adları bile anılmıyorsa, bu durum da böyle olacaktır eminim...Konuya dönecek olursam (aslında konudan pek çıkmadım ama ihihi ) spor mu spor, makam aracı mı makam aracı, donanım mı donanım aradığınız herşeyi en fazla bir arada bulacağınız bir araçtır insignia
                    İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
                      Ben de yorumumu okuduğunuz ve sağ duyu ile anlamaya çalıştığınız için teşekkür ederim..Çünkü bunu başaran insan da çok değil Bakmayın, ülkemizde diyorum yine ama misal audinin 390 bin TL değerindeki allroad aracına o kadar meblaları vermek akıllı bir davranış oluyor( hatta bu kadar paraya rağmen az gören bile var maad ) insignia nın country versiyonu var, en en fullü 170-180 bin TL...Bu para, insigna için aşırı fazla(imiş) blink hatta af buyurun geri zekalılık oluyor böyle bir araç almak blink yani alsanız arkanızdan emin olun böyle konuşurlar ..Türkiye'de opel gibi hakkı yenen çok firma var..Model var..Örn roverlar,peugeot 406 lar...Latitude lar da örn 2. elde çok değer kaybetti...Halbuki 1.5 dci, ekonomik ve performanslı motor, açılır panaromic cam tavan, masajlı-ısıtmalı-elektrikli-deri koltuklar,adaptif bi-xenonlar vs gibi donanımlarla, bakın, bomboş passatlardan daha ucuz neredeyse..Niye böyle olsun ya da oluyor alala İnsan düşününce anlıyor...Nyse, konu konuyu açıyor tıpkı popüler kültür gibi, bunlar da geçecek elbet..Nasıl ki -kendi zamanım için konuşuyorum- Faruk Ka lar,Atilla Taş lar zamanında kralda 1 iken şimdi adları bile anılmıyorsa, bu durum da böyle olacaktır eminim...Konuya dönecek olursam (aslında konudan pek çıkmadım ama ihihi ) spor mu spor, makam aracı mı makam aracı, donanım mı donanım aradığınız herşeyi en fazla bir arada bulacağınız bir araçtır insignia
                      Çok genç görünüyor yaşın 23 gibi. Bende tam tersiyim. Ayrıca bazı vw sitelerinde çok kötülenen bir model insignia. Aslında fanatizmi hiç sevmem. Araç güzel mi güzel. Değilse babamın oğlu değil ki firma. Yada bana da hisse vermiyor. Bu konuda, eş kıstaslarda ki araçlardan 508/ dizel olarak ve Mondeo dizel olarak eş fiyatlarda gibi. Haricinde tasarım harikası ve çok yakışıklı (Benim gibi :P ) insignia var. Çok yakar, lpg arıza yapar, servisi sıkıntılı gibi sözler çok duydum. Bununla ilgili ise bu forumu takip ettikçe bazı bazı fikirlerim değişti veya pekişti Kafam allak pullak. Bu kadar düşünmeden aldım şimdiye kadarki araçlarımı. Bu noktadan sonra ise gel ve çık işin içinden kısmındayım!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                        Arkadaşım sorun yazilanda değil izin al yaz kimse bisey diyemez .bu şekilde olsa önüne gelen herkes formasına kafasına göre yazı yazar buda doğru olmaz
                        +1

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

welcome
                          2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Hoşbuldum, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Yorum

Evet, yaşım genç insignia yı çekemedikleri için yapıyorlar onu..Ben biliyorum..Çook örnek hikayem var bunlarla ilgili de, şimdi burada anlatmayayım...Hikayem var, çünkü vw kendisini özellikle de Türkiye'deki satışlarıyla bir şey sanmaya başladı...Bomboş arabaları full fiyatlarına satıyorlar millete..Nasıl olsa alan alıyor mantığıyla..Özellikle şirket araçları, filolar, araç kiralama firmaları vs olmasa ekmek yiyemiyor aslında vw de, bakmayın, yok şu kadar araç sattık yok bu kadar diye millete atar yapıyorlar..Aynı bizim iktidar gibi...Diyorlar ya hani meydanlarda; Türkiye'nin %54 ünün oyunu aldık vs vs...Önce sen hangi kesimden oy aldığına bak...O kesimden oy alma raconunu ben de biliyorum..Beni de amerika finanse etse ya da kendi çıkardığım yasalarla devlet bütçesinin ırzına istediğim gibi geçebilme olanağını yaratsam, ben de alırım...Nyse...Opelin filosunu ya da konsoloslukta başbakanlıkta vs hiç aracını gördünüz mü?Yok...Ama buna rağmen satışlarda ilk 3 te..(Zaten ilk 2 si şirket araçlarından ekmek yiyen marka-vw ve renault ve ford)

Size tavsiyem; eğer D segmenti bir araç bakıyorsanız, mesela girin ford sitesine mondeo nun teknik ve donanım kitapçığının pdf sini upload edin...Opel in sitesine girin, insignia nın yine kitapçığını edinin..Vw e de girin...Sonra bakın bakalım, hangisinde daha fazla donanım sunuluyor,daha gösterişli iç ve dış dizayn var zevkinize göre belirleyin...(insignia alın demiyorum ha, sakın yanlış anlaşılmasın )

Yorum

welcome
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X