Bende Şebinkarahisarlıların damadıyım Hatta geçtiğimiz ay Kurban bayramında ilk defa gelip gördüm oraları.
Dediğiniz gibi Şebinparis tabi Alucra'nın yanında Alucra, Doksanlar dizisindeki mahalleden farksız
Hocam hoşbulduk. Şebinden evlisiniz demek. Tatil zamanı burada beyaz renkli birkaç İnsingnia gördüm belki sahibi sizdiniz.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Hoşbulduk. Böyle bir sıcak ortamda beni kabul ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Sonuçta Opel kullanıcısı değilim fakat bir şeyler öğrenebilir miyim amacı içersindeyim.
Bende Şebinkarahisarlıların damadıyım Hatta geçtiğimiz ay Kurban bayramında ilk defa gelip gördüm oraları.
Dediğiniz gibi Şebinparis tabi Alucra'nın yanında Alucra, Doksanlar dizisindeki mahalleden farksız
Hocam hoşbulduk. Şebinden evlisiniz demek. Tatil zamanı burada beyaz renkli birkaç İnsingnia gördüm belki sahibi sizdiniz.
Yok Hocam, ben insignia ile gelmedim, kalabalık geldiğimiz için Vito ile geldik. Zaten Şebin' de benim arabayı görmüş olsanız emin olun farkederdiniz
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yok Hocam, ben insignia ile gelmedim, kalabalık geldiğimiz için Vito ile geldik. Zaten Şebin' de benim arabayı görmüş olsanız emin olun farkederdiniz
Hocam aracın imzandaki Beyaz Kartalsa bu aracı gördükten sonra unutmak mümkün olmazdı zaten . Ancak bu zamanlarda birkaç tane Vito da görmüşlüğüm var. Sonuçta burada 3 adet İnsingnia var. Araç olarak çeşitlilik ve farklılık çok yok. Vito da görsem unutmuyorum yani
Yorum