Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Merhaba

Öncelikle herkese merhabalar. Aranıza İstanbul Zeytinburnun dan katılıyorum ve öğretmenim.
    Gönül isterdiki burada insignia mın modelini yazayım ama şimdilik insignia sahibi değilim. yine de aranızda olmak güzel.
    Malum iç işleri bakanlığı vardır hepimizin ailesinde. bende bu bakanı ikna edersem bir süre sonra insignia sahibi olarak aranızdaki yerimi tam anlamıyla alacağım.
    tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Ynt: Herkese Merhaba

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome Araştırma yapma fırsatı bulabildiniz mi hangi insignia var aklınızda?

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

hoşgeldiniz.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

welcome
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hoşgeldiniz
            2015 leon fr

Yorum

[quote=omfaya ]
              [/quote

Aslında bayadır araştırma yapıyorum. Benzinli olacak orası kesin. Yılda 10 bin km yapıyorum ancak. Büyük ihtimalle 2. El düşünüyorum. Donanım olarak ta cosmo olmazsa olmazım değil ama öncelikle donanım seçeneğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozzcann
                Orjinal yazı sahibi: omfaya
                Aslında bayadır araştırma yapıyorum. Benzinli olacak orası kesin. Yılda 10 bin km yapıyorum ancak. Büyük ihtimalle 2. El düşünüyorum. Donanım olarak ta cosmo olmazsa olmazım değil ama öncelikle donanım seçeneğim.
                O halde 1.6 Turbo Cosmo ekstraları olan bir araç alınık diyebiliriz
                2. elde aman dikkat edin. Mümkünse lpg takılmamış olsun. Lpg düşünüyorsanız kendiniz araştırıp uygulatırsınız.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Belki buradan aracını değiştirmek isteyen bir arkadaşın insignia sı olur. Orası kısmet artık. Biraz ince eler sık dokurum

Yorum

welcome

Keyifli paylaşımlar

Allahım gönlünüze göre hayırlısı hangi araç ise onu nasip eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hosgeldiniz. herseyin hayirlisini dilerim.
                      insignianizin olmamasi aramiza katilmanizi engelleyememis ne guzel.:-)
                      bu yakin zamanda hayirlisiyla insignia sahibi olacaginizi gosteryor:-D
                      bulusmalarda gorusmek dilegiyle
                      İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

welcome welcome
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz, umarım en kısa zamanda içişleri bakanınızdan oluru alırsınız.

Yorum

welcome
                              2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

İşleniyor...
                              X