Sa. Abiler inş bizde 1-2 ay sonra yeni 1.6 sidi otomatik-flexiride-sunroof-çevre görüş sistemi insignia ile aranıza katılmayı düşünüyoruz.şu anki aracımız captiva aslında memnunuz ama biraz daha yol tutuluşu iyi olan araç bakıyoruz bakalım hayırlısı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yakın zamanda
Collapse
X
-
Ynt: Yakın zamanda
Çok teşekkürler .Araç muhtemelen özel sipariş olacağı için 2 aydan daha kısa sürede alamayız bir de yıl sonuna doğru fiyatlar düşer diye korkumuz var biraz ama bizce bu araç bu fiyatlarda olmalı hakettiği fiyat bu.Bmw 3.16 ve 3.20ied, volvo s60 ve passat cc baktık bu araçların içerisinden fiyat-memnuniyet açısından en iyisi bu araç olduğuna karar verdik.Zaten şuanki aracımız captiva bundan önceki aracımızda captivaydı yine samsun reis otomotivden alıcaz inş.2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Ynt: Yakın zamanda
hoşbulduk abiler bu arada yeni insignia yı dün baya uzun bir şekiilde test ettik(malum bizi tanıdıkları için yolu uzattılar)Aracı ilk önce daha önce hiç insignia kullanmamış iyi bir dostumuz kullandı.Söylediği ilk cümle bu araçta araba kullandığınızı hissediyorsunuz!!Araçta 4 kişiydik 180 km sürate kadar çıktık ve araç hiç zorlanmadı.ilk kalkarken hafif araba titreyince ben ekrana baktım ilk olarak tabikide esp ışığı yanıp yanıp sönüyor Bu araca binen bir kişinin yavaş gitmesi çok zor.aracın frenleri dostumuzun çok hoşuna gitti.bu arada babam işlerinden dolayı gelemedi benimde ehliyet olmadığı için kullanamadım ama benim söylediklerimi aksatmadan yaptılar.araç muharrem abi 5000-5500 devir aralığında vites atıyor demişti özellikle dikkat ettim bizim kullandığımız araç 5500 hatta 6000 devirde vites atıyor.araç ilk kalkarken biraz patinaja düşüyor ama 2. vitese geçince sanki açılıyor gibi.alt devirler gayet iyi özellikle 2000 devirden sonra araç baya iyi.bu aracın yolda hızlandığınızı anlamak çok zor ben sağ arkadaydım ve sürekli göstergeye bakıyordum acaba kaçtayız diye bi ara 150 yi bulmuşuz ben bakınca farkettim. sonuç olarak zaten aracı alma heevesimiz vardı ve bu iyice arttı 2 ay nasıl geçicek sabırla bekliyorum.Bu arada bizim captiva internete koyduk temiz captiva araç arayan olursa söyleyebilirsiniz linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43139461/detay2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
Yorum