Adım serdar..Vectra C sahibi olmama rağmen İnsignialara karşı zaafım olduğu için bu foruma üye oldum..23 yaşındayım..UÜ son sınıf öğrencisiyim..Üye olurken bile neden daha önce üye olmadım diye keşkeledim..Herkese selamlar sevgiler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bursa'dan Tüm insignia team üyelerine ve takipçilerine selam..
Collapse
X
-
Ynt: Bursa'dan Tüm insignia team üyelerine ve takipçilerine selam..
welcome Keyifli hoş vakitler welcome
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
-
Merhaba aracın öyle göründüğüne bakmayın stock tur..Zaten iddiam da olamaz..Aracım 2.8 T olsa bile insigniaya her zaman yol veririm prayİnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
-
77 km hızla ceza yemiş biri olarak çok fazla hp ve torkta gözüm yok..Bu aracı alırken 1.9 CDTI denk getirmeye çalıştım,eğer 1.9 elegance olsaydı o zaman ciddi ciddi meydan okurdum inkar etmiyorum ihihi ..Benim derdim AFL farlar idi..2002 yılında böyle bir donanımı opelin yapması beni aldı buralara getirdi..Bu arada sizde de vectra mı var OPC line lı?İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
Yorum