Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniaTeam Ailesine MERHABA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniaTeam Ailesine MERHABA

[color=black]
    Tüm İnsigniaTeam Ailesini Allah'ın selamıyla selamlıyorum.

Kendimi kısaca tanıtayım. Adım Berat 14 yaşındayım Sivaslıyım Lise1'e yeni geçtim aranızda en genç insigniacılardan birisiyim bende.Ben İnsignia Model araç çıktığıdan beri benim bu araca merakım vardı ve bu aracı araba almak istiyen abime belirttim oda piyasada baktığı araçlar arasından gözüne en yatkın en güzel İNSİGNİA geldi. 1.6T Edition-70.000KM'de-180BG-Siyah renk-Landirenzo Simit LPG'li tüm çelik sipopları vb. yenilenerek Lpg'yle birlikte aracı 42.000TL aldık.Abim bana belirtmedi ama arabada birkaç parça boyada varmış ama genede araç çizikli siyah olduğu içinde görünümde sıkıntı çıkartıyor ama araba bu haliyle bile çok güzel sonuçta İnsignia Araba ile ilk 300 KM'lik yolumuzu yaptık fakat şöyle bir sorun çıktı giderken bir sorun yoktu araçta araç uçarak gidiyordu nerdeyse abim aracı gazdayken deneme amaçlı yeni aldığı için yolun yettiği kadar gazı köklüyordu giderken sıkıntı olmadı ama geliş yolunda gaz almaya giderken arabayla rampadan çıkarken araba birden gaza bastığı halde yavaşlayıp birden tepiyordu yani tekletiyordu neden oldu anlamadık gazı doldurduktan sonra öyle bir sorun olmadı ama.Hayır abim kendi eşyasını arabasını özenle kullandığı halde anlayamadık zaten alındındığı 1 hafta içinde oldu bu olay. bende arabalara elektronik bilgisayar vb. çoğu şeyden anlayan bir insanım çoğu şeye merakım var.Burda birçok abilerimle tanışmak abi kardeş muhabbeti kurup güzelce forumda vakit geçirmek isterim.Abimin yeni alacağı insignia'ya birkaç kendimce güzel görünüm teknolojik eklemeler yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla. tmr wsh . yabancı araba satış sitelerinde istediğimiz gibi bir araç kolay kolay bulamıyoruz maalesef eğer bildiğiniz böyle bir araç varsa bana belirtirseniz memnun olurum işte kategori olarak şu şekilde.

80.000 KM geçmemiş.
    180BG Motor.
    Kaliteli LPG'li.
    Boyasız olursa güzel olur.
    Hasarsız.
    46.000 TL ye kadar.
    Temiz ve güzel bir araç olsun yani rolleyes

Şimdilik bukadar.Değerli yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Ynt: İnsigniaTeam Ailesine MERHABA

welcome

Keyifli Sohbetler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Guzel bir giris hosgeldin
      2015 leon fr

Yorum

welcome kardeşim güzel paylaşımlarda bulunacağına inanıyorum

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

welcome
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

welcome
            [center]
            İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

welcome
              INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

welcome

Yorum

aramıza hoşgeldiniz
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Burada daha inşallah birçok abimi tanıyip kaynaşmak isterim, katılabilirsem olacak olan gezilere katılmak isterim. Gördüğüm kadarıyla bu forum sadece bir forum değil gerçek bir Abi,kardeş,aile ortamı havası içeriyor rolleyes . Kaderimizde ne yazılıysa o olacaktır ne diyeyim. Hepinize tekrardan çok teşekkürler.

Yorum

a.s welcome

Yorum

Saol Ömer Abi Hoşbulduk rolleyes

Yorum

İşleniyor...
                          X