Ynt: KOCAELİ INSIGNIATEAM UYELERI TANIŞMA VE KAYNAŞMA
Burakcim dert etme belirle birgün bulusuruz. İki ay once izmitte güzel bir bulusma yapmistik. Atv turu Paintball felan oynamistik kacirdin onlari
ist. Ve ank olarak sartlama bursa var yolumuzun ustunde duzce var ordada abilermiz kardeslerimiz var hepsi cok degerli insanlar hepsini bir tanisan il il gezersin artik. Isim geregi cok yogunum hafta sonu pazar olursa daha iyi olur.
O zaten olacak insaallah turkiye bulusmasi.. Abi inan gercekten saygi deger cok guzel abimerimiz var takip ediyorum surekli ic iceler yani etkinlikler organizasyonlar mini bulusmalar. Ben biraz daha etkin olsa kocaeli grubu dedim o abilerimiz gibi tam bi kocaeli uye listesini cikarsak sonra bi bulusma ayarlasak sonra abilerimizi izmite davet etsek bikac abiden sozde aldim bence samimiyete cok guzel vesile olur abi..
Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
Nerde bu Kocaeliler yaw
Burak, iş yeri otoparkında bir insignia yakaladım İbrahim abi, 1.4 T kullanıcısı. Kendisine üye olması yönünde istekte bulundum. Forumu ziyaretçi olarak takip ettiğini, en kısa sürede üye olacağını belirtti
Orjinal yazı sahibi: MESUT YAZICI
Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
Nerde bu Kocaeliler yaw
Burak, iş yeri otoparkında bir insignia yakaladım İbrahim abi, 1.4 T kullanıcısı. Kendisine üye olması yönünde istekte bulundum. Forumu ziyaretçi olarak takip ettiğini, en kısa sürede üye olacağını belirtti
Maşaallah bu ne şevk. Tebrik ederim.
Ayrıca bir İnsigniadan daha güzeli yan yana duran iki insignia galiba
Teşekkür ederim. Aklımdaydı , otoparkta denk gelince direk konuya girdim. Kocaelide de aslında insignia çok var , artık yavaş yavaş bir araya getireceğiz herkesi
Özlediğimiz tablolalar yaa cokk hoş ortayada beyaz bir tane girseydi super olurdu hani edition ve cosmo.. guzel abi guzel seninle biz izmiti canlandiririz bak diyorum..
Yorum