Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PAYLAŞMAK İSTEDİM.. VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: PAYLAŞMAK İSTEDİM.. VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Orjinal yazı sahibi: selcukselvi
    Kadir alemsin dostum nereden aklına geldi Olabilir yılmaz abi müsait olduğum zamanlar da neden gelmeyeyim hem benim için de değişiklik olur.. Hani ses sistemi gerçekten bambaşka birşey.. zevk meselesi arabayi modifye etmek gibi birşeydir ses sistemi kimisi gider motoru modifiye eder kimisi de görünüme önem verir ben ise ses sistemine önem verdim.. KRX ler muhteşem ötesi.. zaten bu sistemin bir üstü var o da Matrix ler onların sa sadece mid takımları 7 bin tl den başliyor..
    görmüştüm geçenlerde kim acaba bu arkadas aracın fiyatını epey bi uygun yazmıs dedim ihihi bir gün gel görelim aracını abi buradan epey çekici görünüyo
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

bugünden taze taze

video:
      http://instagram.com/p/d9ZHTRrKIO/

Yorum

güzel montaj olmus güzel bir sistem fiyatı ve yapılanların hakkında bizleri bilgilendirirseniz seviniriz
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sorun degil dostum her zaman su anda beylikduzun big boss kafe de yim yakinsan gel hem misafirim olursun hem de canli canli görürsün arabayi ve sistemi
          1.6 COSMO TURBO.. ECUFAST YAZILIM + HKS BLOWOFF + SUPERSPRİNT KAZANLAR + DOWNPİPE + KAT İPTAL + ORTA SUSTURUCU İPTAL + 76 MM PASLANMAZ ÇELİK KOMPLE EGZOZ SİSTEMİ ( UYGULAMAYI YAPAN İSKENDER ) BMC İNTAKE HAVA SİSTEMİ

Yorum

welcome
            2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

welcome

Yorum

Hoşbulduk..
                1.6 COSMO TURBO.. ECUFAST YAZILIM + HKS BLOWOFF + SUPERSPRİNT KAZANLAR + DOWNPİPE + KAT İPTAL + ORTA SUSTURUCU İPTAL + 76 MM PASLANMAZ ÇELİK KOMPLE EGZOZ SİSTEMİ ( UYGULAMAYI YAPAN İSKENDER ) BMC İNTAKE HAVA SİSTEMİ

Yorum

İşleniyor...
                X