Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kocaeliden Saygı ve Sevgilerle...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kocaeliden Saygı ve Sevgilerle...

welcome

Hemşehrilerim çoğalıyorlar, nazar değmesin ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melihjoe
      Burak kardeşim bende çok memnun oldum tanıştığımıza, bugün öğle arasında opel ekcanlara gittim ön sipariş veremiyorlarmış, ayrıca türkiyede fabrikamız olmadığı için çalışanlara indirim olayı bizde yok dediler. Ekim ayının 10undan sonra insignianın hangi modellerinin geleceği belli olur ve ekimin sonunda da insigniaların gelme ihtimali var dediler. Yeniköye geldiğin bir zaman görüşürüzde inşaAllah.
      Bugun yarin bende sakaryadakine gidicem birde ordaki abiye sorayim detaylica abi kocaeli bulusmasi ayarlicaz insaallah gelirsin tanisiriz cok hos olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        welcome

Hemşehrilerim çoğalıyorlar, nazar değmesin ihihi
        Ben dedim var var Kocaelili cok var ama actigim kocaeli insigniateam sayfasina kimse destek olmuyor

Yorum

burak kardeş, tanışırız inşaAllah, Sakarya'dan haberlerini bekliyorum bugün bayii de insignianın eski modeli dahi yoktu, nasip olmadı binmek bayideki arkadaş gelebilecek olan 1.4 lpg li de otomatik vites olmaz büyük ihtimal dedi, bana eski gözağrım otomatik vites chevrolet cruze sedanı ısrarla tavsiye etti ama kulanırken aklım insignia da kalacaksa hiç almam daha iyi dedim

Yorum

Cruze muu aman uzak dur hayatinin yanlisi olur iki enistemdede otomatik var memnun degiller hic insignia yi gorunce bizim sasiriyorlar verdim bi kendinden gecti.. basiyorsun cruze a araba gitmiyor nasi bi arabadir ve cook yakiyo abi yaa.. Insignia ile arasinda daglar kadar fark var. Sakaryaya gittim geldim insigniamizi gorunce unuttum herseyi sizin is de kaldi ama bi hafta icinde tekrar gidecegiz soracagim insaallah

Yorum

tamam cruze düşünmüyorum çok haklısın, 190 boyum var zaten hiç rahat edemedim içinde otomatik vites olmazsa olmaz benim için, teknolojideki hayatı kolaylaştıran yenilikler Allah ın çok büyük nimetleri değerlendirmek lazım Sağlık olsun canın sağolsun Sakaryanın acelesi yok daha güzel fiyat çıkarsa sakaryadan alırız.
              1.6 motor ve altı, otomatik, siyah metalik renkli, ayrıca camlarına siyah film çekilmiş, aluminyum çitalı, 19 inç jantlı, flexi ride şaseli, sunrooflu siparişi verirsin kardeşim. inşaAllah çok pahallı olmaz

Yorum

Hmm 80.000 küsür abi fiyati bictim ) yazdim bilgileri şu flexi şase icimde kaldi cook

Yorum

Flex Şase çok ovduler ondan yazdım nasıl bir deneyimdir hiç bilmiyorum ama olmazsa olmaz anlaşılan birde koltuk rengini söylemeyi unuttum. Son Çıkan tanıtım videolarindaki turuncu deri koltuktan olsun çok hoş görünüyor. Daha ne isterim ki başka aklıma gelmiyor, tavsiyeler kabulumdur. bu arada fiyat inşaAllah dediğinden çok daha ucuz olur.

Yorum

Aşağıdaki linkteki videoyu izlerseniz faydalı olur

http://www.insigniateam.com/forum/in...0105#msg200105

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Üstü olurda altini bilmem.full+full+full istiyorsunz abi ) bakalim gelsin araclar fiyat aliriz abi ama cidden altina odaklanma

Yorum

Fatih abi video için teşekkür ederim.
                        Burak kardeşim doğru söylüyorsun, altına odaklanmayayım fakat üstüne de odaklanamıyorum, nasip bakalım

Yorum

Selam ve Sevgilerimle arkadaşlar,
                          Çok ortak yanlarımız var, bende doğma büyüme Kocaeliliyim, aslen Sinop merkezdenim ve eğer Türkiye'ye gelirse 2014 insignia otomatik lpg'li alma hayalim var, ilk arabam olacak inşaAllah Kocaeli opel bayii indirim ne kadar yapıyorlar, araba alış satışından hiç anlamam, tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim. Sunroof, 19 inç jantlar vs. gibi de neleri opsiyon olarak seçmeliyim.
                          Toprağım hoşgeldin
                          2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Yorum

Hosbulduk hemşo, Selam ve sevgilerimle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MESUT YAZICI
                              Selam ve Sevgilerimle arkadaşlar,
                              Çok ortak yanlarımız var, bende doğma büyüme Kocaeliliyim, aslen Sinop merkezdenim ve eğer Türkiye'ye gelirse 2014 insignia otomatik lpg'li alma hayalim var, ilk arabam olacak inşaAllah Kocaeli opel bayii indirim ne kadar yapıyorlar, araba alış satışından hiç anlamam, tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim. Sunroof, 19 inç jantlar vs. gibi de neleri opsiyon olarak seçmeliyim.
                              Toprağım hoşgeldin
                              İzmitliler doldu hani abi bi buluşma ayarlasak mı hani

Yorum

İşleniyor...
                              X