Selam ve Sevgilerimle arkadaşlar,
Çok ortak yanlarımız var, bende doğma büyüme Kocaeliliyim, aslen Sinop merkezdenim ve eğer Türkiye'ye gelirse 2014 insignia otomatik lpg'li alma hayalim var, ilk arabam olacak inşaAllah Kocaeli opel bayii indirim ne kadar yapıyorlar, araba alış satışından hiç anlamam, tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim. Sunroof, 19 inç jantlar vs. gibi de neleri opsiyon olarak seçmeliyim.
Oncelikle hosgeldiniz sayin abicim kendinizi tanitmadiysaniz ilk once tanitmaniz gerek bu forumun bir kuraliymis.bende yeni ogrendim..Eger icerde depertman mudurleri veya satiscilardan tanidiginiz varsa indirim yaptirabilirsiniz cuzi bi sekilde.. Ben Renault Ernaz'da satista staj yaptm az cok ortamlari gordum ona gore konusuyorum.. birde araclar gunluk kurlardan satiliyor yani fiyatlar surekli sabit degil..
Bi Kocaeli ek-candan fiyat alin opsiyonlarla beraber. Birde sakaryadaki opelden aliriz servis muduru bi abimiz var orada yardimci olacagini dusunuyorum..
Hoşbulduk Burak kardeşim,
Adım Melih, kamuda çalışıyorum, Yeniköy'de ikamet etmekteyim. Müdürleri veya satış yapanlardan hiçbir tanıdığım yok, 2014 insignia şimdi Türkiye'ye gelmediği için fiyat vereceklerini zannetmiyorum fakat servis müdürü arkadaş yardımcı olursa çok hoş olur. Opel çalışanına özel indirimden yararlanma falan nasıl oluyor bununla ilgili bilgin var mı?
Tabi calisanlara indirim uygulaniyordu belli yuzdeler var Renaultta guzel bi indirim vardi Opelde bunu yapiyordur buyuk ihtimal calisanlarina kurumsal firmalarda bu var.. on siparis alinir ama ne zaman bunu sormak lazim.. bi ek-can kocaeliye ugrayip yahya kaptan yolundaki oradan daha detayli bilgi alabilirsiniz Melih abi.
Tanistigima memnun oldum yenikoye kalici konutlara geliyorum arada kuzenlerim var
Burak kardeşim bende çok memnun oldum tanıştığımıza, bugün öğle arasında opel ekcanlara gittim ön sipariş veremiyorlarmış, ayrıca türkiyede fabrikamız olmadığı için çalışanlara indirim olayı bizde yok dediler. Ekim ayının 10undan sonra insignianın hangi modellerinin geleceği belli olur ve ekimin sonunda da insigniaların gelme ihtimali var dediler. Yeniköye geldiğin bir zaman görüşürüzde inşaAllah.
Yorum