Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kocaeliden Saygı ve Sevgilerle...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kocaeliden Saygı ve Sevgilerle...

welcome

Yorum

Kocaelinin neresinde ikamet ediyorsunuz ?

Yorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
          Kocaelinin neresinde ikamet ediyorsunuz ?
          Burak , Yarımca /Körfez de oturuyorum.

Tekrar Hoşbulduk sağolun arkadaşlar..
          2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Yorum

Yakin sayilir bende merkezdeyim orduevi tarafinda

Yorum

welcome
              06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
                welcome
                Hoşbulduk teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
                Yakin sayilir bende merkezdeyim orduevi tarafinda
                Aynen yakın yakın. Bir ara İnsignia team Kocaeli buluşması ayarlamak lazım Bu aralar hergün 12 saat çalışıyorum. İnşallah ayarlarız bir gün.
                2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Yorum

Tamam haberleşiriz güzel olur birkaç arkadaş daha var

Yorum

Hoşgeldiniz..

Yorum

welcome
                      [center]
                      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Selam ve Sevgilerimle arkadaşlar,
                        Çok ortak yanlarımız var, bende doğma büyüme Kocaeliliyim, aslen Sinop merkezdenim ve eğer Türkiye'ye gelirse 2014 insignia otomatik lpg'li alma hayalim var, ilk arabam olacak inşaAllah Kocaeli opel bayii indirim ne kadar yapıyorlar, araba alış satışından hiç anlamam, tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim. Sunroof, 19 inç jantlar vs. gibi de neleri opsiyon olarak seçmeliyim.

Yorum

Oncelikle hosgeldiniz sayin abicim kendinizi tanitmadiysaniz ilk once tanitmaniz gerek bu forumun bir kuraliymis.bende yeni ogrendim..Eger icerde depertman mudurleri veya satiscilardan tanidiginiz varsa indirim yaptirabilirsiniz cuzi bi sekilde.. Ben Renault Ernaz'da satista staj yaptm az cok ortamlari gordum ona gore konusuyorum.. birde araclar gunluk kurlardan satiliyor yani fiyatlar surekli sabit degil..
                          Bi Kocaeli ek-candan fiyat alin opsiyonlarla beraber. Birde sakaryadaki opelden aliriz servis muduru bi abimiz var orada yardimci olacagini dusunuyorum..

Yorum

Hoşbulduk Burak kardeşim,
                            Adım Melih, kamuda çalışıyorum, Yeniköy'de ikamet etmekteyim. Müdürleri veya satış yapanlardan hiçbir tanıdığım yok, 2014 insignia şimdi Türkiye'ye gelmediği için fiyat vereceklerini zannetmiyorum fakat servis müdürü arkadaş yardımcı olursa çok hoş olur. Opel çalışanına özel indirimden yararlanma falan nasıl oluyor bununla ilgili bilgin var mı?

Yorum

Tabi calisanlara indirim uygulaniyordu belli yuzdeler var Renaultta guzel bi indirim vardi Opelde bunu yapiyordur buyuk ihtimal calisanlarina kurumsal firmalarda bu var.. on siparis alinir ama ne zaman bunu sormak lazim.. bi ek-can kocaeliye ugrayip yahya kaptan yolundaki oradan daha detayli bilgi alabilirsiniz Melih abi.
                              Tanistigima memnun oldum yenikoye kalici konutlara geliyorum arada kuzenlerim var

Yorum

Burak kardeşim bende çok memnun oldum tanıştığımıza, bugün öğle arasında opel ekcanlara gittim ön sipariş veremiyorlarmış, ayrıca türkiyede fabrikamız olmadığı için çalışanlara indirim olayı bizde yok dediler. Ekim ayının 10undan sonra insignianın hangi modellerinin geleceği belli olur ve ekimin sonunda da insigniaların gelme ihtimali var dediler. Yeniköye geldiğin bir zaman görüşürüzde inşaAllah.

Yorum

İşleniyor...
                                X