Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Adana Bölgesinden Merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Adana Bölgesinden Merhabalar

Orjinal yazı sahibi: opel80
    merhaba bende osmaniye den bende foruma yeni katıldım inşallah burdan abilerim ve kardeşlerim değerli bilgilerini bizimle paylaşırlar
    sizde hoşgeldiniz maşala son günlerde çukurova bölgesinde ınsıgnıa sahipleri çogalıyor
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
      birader p 8840 bilmen lazım dörrtyolda oturuyosan h.olsun bu arada
      tesekkur ederim kardeşim dortyolda oturuyorum tanidik geldi ama okudugum icin yilin buyuk çoğunluğunu dortyol disinda geciyorum
      YsfzybckR   - #Gezi   V 1881

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
        Orjinal yazı sahibi: opel80
        merhaba bende osmaniye den bende foruma yeni katıldım inşallah burdan abilerim ve kardeşlerim değerli bilgilerini bizimle paylaşırlar
        sizde hoşgeldiniz maşala son günlerde çukurova bölgesinde ınsıgnıa sahipleri çogalıyor
        aynen bu aralar bizim osmaniye tarafında da coğaldı ama şuan da 2000 tl zam gelmiş

Yorum

Tum insigniateam yonetimine ve uyelerine selamlar..adanadan siteye uye oldum.henuz bi INSIGNIA m yok ama almayi cok istiyorum.siz sevgili kullanicilardan ricam bana 1.4 T ve 1.6 T reel ve guncel yakit verilerini tecrube ve deneyimlerinize dayanarak bildirebilirmisiniz.yilda yaklasik şuan icin 20.000 km yapiyorum bu mesafe sanirim bu yil 30 k ustune cikabilir.

Yorum

1.6 100 km 10 ltre asası sehir içi zor yukarısı allan emri h.g keyfli forumlar
            siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
            siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
            uçan teneke fiorino

Yorum

Yakıt tüketim değerleri? O kadar uzun yol yaptınız ama değerleri hala girmediniz!

Yorum

İşleniyor...
              X