Iyi geceler herkese merhabalar arkadaslar ben kocaeli nden ozgur insignia almak uzereyim ama kafamda bir dunya soru isaretleri var birbturlu karar veremedim makyajli kasa cikacakmis beklemek mantiklimi fiyatlar suan makul
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar merhaba
Collapse
X
-
Ynt: arkadaslar merhaba
teşekkürler
arkadaşlar en yakın zaman da bir insignia alacam nasip olursa sabırsızlanıyorum agustosta yeni kasayı bekliyorum ama bazı söylentilere göre euro nun yükselmesin den dolayı araçlara yüzde 7 gibi zam gelecekmiş ne kadar dogru bilmiyorum birde kasanın makyajlan masından dolayı satış fiyatları yükselirse 10000 ila 15000 tl fark olurmu beklemeye degermi yardımcı olursanız bu konu hakkın da herhangi bir bilgisi olan varmı yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşşekürler
Yorum
-
Ynt: arkadaslar merhaba
Orjinal yazı sahibi: Ozgureldenteşekkürler
arkadaşlar en yakın zaman da bir insignia alacam nasip olursa sabırsızlanıyorum agustosta yeni kasayı bekliyorum ama bazı söylentilere göre euro nun yükselmesin den dolayı araçlara yüzde 7 gibi zam gelecekmiş ne kadar dogru bilmiyorum birde kasanın makyajlan masından dolayı satış fiyatları yükselirse 10000 ila 15000 tl fark olurmu beklemeye degermi yardımcı olursanız bu konu hakkın da herhangi bir bilgisi olan varmı yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşşekürler
Abi yeni kasa Almanya'da şu ankinden 2.000 euro ucuz satılıyor veya satılacak, Türkiye'ye ne şekilde yansır bilmiyorum ama 10.000 fark etmez. Yeniyi bekleyecekseniz daha en az bir 3-4 ay var demek.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum