Öncelikle herkese mrb kazasız belasız sürüşler diliyorum ben de 115 lik ilk insignia sahiplerinden biri olarak aracımı sattıktan sonra dahi her zaman takip ederek günlük insignia gelişmelerini uzunca zamandır takip eden biriyim ilk insigniamı sattım ama hiç bir zaman unutmadım şimdi kısmetse hafta başı 1.6 180 lik cosmo mu alıcam kısmetse tabi araştırma yapıyorum necvox m fly mı diye yardımcı olursanız sevinirim fakat necvox un menü ekranı falan çok kötü gibi geldi bana fly ınki biraz daha profesyonel engin fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim herkesi urfaya beklerim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
urfa dan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: urfa dan selamlar
abi hepiniz şanlısınız neden derseniz teknik konularla ilgili her türlü sorunlarınızı bana oranla%70 80 daha fazla halledebilirsiniz ama bizim burda öyle bi şansımız yok çünkü memleket ne kadar büyük ve gelişmiş olsada teknik konularda halen çok yetersiz ne yapabilirim fikri olan varsa hepsine açığım...
Yorum
-
Size Servis ve destek olarak hangisi sıcak geliyorsa onu tercih edin fly ekranı daha büyük diye biliyorum sponsorumuz olan navimate de düşenebilirsiniz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
-
evet bende fiyatını merak ediyorum nedir bu ürünün fiyatı huhBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum