Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2013 ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo

çok güzel bir seçim olmuş ALLAH KAZA BELA VERMESİN MUTLULUK VE HUZUR İÇİNDE KULLANIN

Yorum

hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin;anten konusu enteresan cosmolarda köpek balığı anten olması lazım,bence aracı satanı sıkıştırn diyorum.
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevko61
        welcome

keyıflı forumlar...
        teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        çok güzel bir seçim olmuş ALLAH KAZA BELA VERMESİN MUTLULUK VE HUZUR İÇİNDE KULLANIN

teşekkürler.Allah razı olsun,ınsıgnıa sevenler bir ara da,mükemmel..

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
        hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin;anten konusu enteresan cosmolarda köpek balığı anten olması lazım,bence aracı satanı sıkıştırn diyorum.
        teşekkür ederim.Allah hepimizi kazalardan belalardan esirgesin,
        anten de bi numara yapmış olabilirler mi ?
        yani köpek balığı sırtlı anten yerine,bu klasik uzun olanı takmış olmasınlar

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

aracın cosmo olduğundan emin olun yeter,iyi akşamlar
          06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

bende çok cızırtı yaptığından bu tip antene döndüler diye biliyorum.. 2012 alanlarda da vardı sanırım bazılarında..
            1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
            -
            1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
            -
            2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

Opel bu elde insignia jantı kalmasa corsa jantı bile takarlar. Bugünlerde birşey dikkatimi çekti mesela makyajlı astralarda cosmo pakette birkaç tane arka stop lambası kırmızı olan gördüm. oysa cosmoların arka stopları karartılmış tip olması lazım.

Yorum

Aracın Pm den bana şase numarasını söylerseniz aracınızın ne olduğunu söyleyebiliriz

Cosmolarda Köpek balığı anten standartır ve özel bir antendir cosmo dışında bir araçta düzgün çalışmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Aracın Pm den bana şase numarasını söylerseniz aracınızın ne olduğunu söyleyebiliriz

Cosmolarda Köpek balığı anten standartır ve özel bir antendir cosmo dışında bir araçta düzgün çalışmaz
                  abi benimki elegance anten orjinalinde vardı afyondan mersin radyosunu çekiyodu DD
                  siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                  siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                  uçan teneke fiorino

Yorum

Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin. Gülegüle kullan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
                      aracın cosmo olduğundan emin olun yeter,iyi akşamlar
                      sayın abim,cosmo spariş ettim.cosmo'nun bütün donanımları mevcut.
                      Orjinal yazı sahibi: ua731
                      bende çok cızırtı yaptığından bu tip antene döndüler diye biliyorum.. 2012 alanlarda da vardı sanırım bazılarında..
                      satış danışmanıyla bugün görüştüm,anten konusun da onun da bilgisi yok,tam bilgi edinip bana dönecek.
                      Almanya dan bu şekilde geldiyse orjınalse sorun yok ama ne deyim balık sırtı daha çok yakışıyor.

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                      Opel bu elde insignia jantı kalmasa corsa jantı bile takarlar. Bugünlerde birşey dikkatimi çekti mesela makyajlı astralarda cosmo pakette birkaç tane arka stop lambası kırmızı olan gördüm. oysa cosmoların arka stopları karartılmış tip olması lazım.

haklısınız.
                      Orjinal yazı sahibi: FacomX

Ben de öyle biliyorum.aracımı ilk gördüğümde ilk anten gözüme çarptı zaten hemen sordum teslimatı yapanlara orj böyle cevabı aldım.irdelerdim ama ne deyim, aşık olmuştum araca unutuverdim
                      Orjinal yazı sahibi: bigeagle
                      Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin. Gülegüle kullan.
                      amin dostum cümlemizi Allah kazadan beladan esirgesin.sağlıcakla kalın.

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

küçülttüm sonun da

Yorum

sizinde dediğiniz gibi balık sırtı anten daha çok yakışıyor.. iyi yaptınız bencede
                          1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
                          -
                          1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
                          -
                          2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

benim ınsıgnıa'ya tavan siyah yapıldı seviste,orda bi dümen dönmüş olabilir mi aceba,
                            çünkü adamlar yüksek ısıyla tavan yaparken Sunroof perdesini delik deşik yapmışlar,yediği haltıda söylemediler.
                            sıfırıyla değiştirdiler,hem bana hem kendilerine külfet oldu

Yorum

Sizin balık sırtı anteni söküp atmışlar , tavan folyosu yaptırdıysanız bazen sorun çıkartabiliyor sizi kırmamak için değiştirmişler çok kafaya takılcak bir sorun değil.
                              Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

balık sırtı antenin görüntüsüne takıldım,hoş duruyor ınsıgnıa da

Yorum

İşleniyor...
                                X