Değerli üstad,ınsıgnıa piri, Sayın Çağrı arkadaşı ayrıca selamlıyor,i saygılarımı sunuyorum. sorduğum sorulara o kadar içtenlikle cevaplar aldım ki ..!
Hayirli olsun hosgeldiniz cok basarili bi secim yapmissiniz ama araciniz suan 98 puanda on panjuru opc yapip ekzoz uclari duzeltiginde 100 olucak bide arac
Cosmo olmasina ragmen neden kopek baligi anten yok?
Birsey daha farkettim opc spoiler yok gibi geldi bana siz mi istemediniz servis cakallik mi yapti,yoksa ben mi goremedim
Egzozlara el atılması lazım bence de abi onun haricinde süper olmuş maşallah
çok teşekkür ederim,eksozlara ilk baktığımda dedim bu içerde kalıyordu ucları dedim,orj böyle oluyor cevabını aldım.Bakıma gittiğimde halletireceğim.
Orjinal yazı sahibi: cagri
Hoşgeldin abi, arabanı iyi günlerde kullan kazasız belasız
İnanmayacaksınız ama o egzoz uçlarını opc bodykitte kullanılması için Opel gönderiyormuş bizdede var kullanmıyoruz.
sayın arkadaşım Çağrı,vitesin 6 yolların açık olsun. sevgiler
Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
Hayirli olsun hosgeldiniz cok basarili bi secim yapmissiniz ama araciniz suan 98 puanda on panjuru opc yapip ekzoz uclari duzeltiginde 100 olucak bide arac
Cosmo olmasina ragmen neden kopek baligi anten yok?
Birsey daha farkettim opc spoiler yok gibi geldi bana siz mi istemediniz servis cakallik mi yapti,yoksa ben mi goremedim
opc panjur olmaması sanırım ben en başta belitmediğim için,anteni uzun değildi diye düşündüm görür görmez,sordum böyle oluyor bunun antenleri dediler.ben de sizin dediğiniz köpek balığı anten daha çok yakışıyor evt.,spoiler konuşulmadı hiç,bence bu şekilde daha orj gibi..şu bi gerçek ama aracı satana kadar ilgi alaka,sonrası ne yaparsa yapsın mantığı.
Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
bu jantların siyah kaplaması mükemmel görünüyor araçda beyaz olunca çok güzel olmuş araç güle güle kullanın tekrardan
Allah razı olsun,çok sağolun.
Orjinal yazı sahibi: Onur
Maşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim..
amin kardeşim,inşallah sorunsuz, kazasız ,çiziksiz sürüşlerimiz olur
Yorum