hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin;anten konusu enteresan cosmolarda köpek balığı anten olması lazım,bence aracı satanı sıkıştırn diyorum.
çok güzel bir seçim olmuş ALLAH KAZA BELA VERMESİN MUTLULUK VE HUZUR İÇİNDE KULLANIN
teşekkürler.Allah razı olsun,ınsıgnıa sevenler bir ara da,mükemmel..
Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin;anten konusu enteresan cosmolarda köpek balığı anten olması lazım,bence aracı satanı sıkıştırn diyorum.
teşekkür ederim.Allah hepimizi kazalardan belalardan esirgesin,
anten de bi numara yapmış olabilirler mi ?
yani köpek balığı sırtlı anten yerine,bu klasik uzun olanı takmış olmasınlar
Opel bu elde insignia jantı kalmasa corsa jantı bile takarlar. Bugünlerde birşey dikkatimi çekti mesela makyajlı astralarda cosmo pakette birkaç tane arka stop lambası kırmızı olan gördüm. oysa cosmoların arka stopları karartılmış tip olması lazım.
aracın cosmo olduğundan emin olun yeter,iyi akşamlar
sayın abim,cosmo spariş ettim.cosmo'nun bütün donanımları mevcut.
Orjinal yazı sahibi: ua731
bende çok cızırtı yaptığından bu tip antene döndüler diye biliyorum.. 2012 alanlarda da vardı sanırım bazılarında..
satış danışmanıyla bugün görüştüm,anten konusun da onun da bilgisi yok,tam bilgi edinip bana dönecek.
Almanya dan bu şekilde geldiyse orjınalse sorun yok ama ne deyim balık sırtı daha çok yakışıyor.
Orjinal yazı sahibi: adamsapple
Opel bu elde insignia jantı kalmasa corsa jantı bile takarlar. Bugünlerde birşey dikkatimi çekti mesela makyajlı astralarda cosmo pakette birkaç tane arka stop lambası kırmızı olan gördüm. oysa cosmoların arka stopları karartılmış tip olması lazım.
haklısınız.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Aracın Pm den bana şase numarasını söylerseniz aracınızın ne olduğunu söyleyebiliriz
Cosmolarda Köpek balığı anten standartır ve özel bir antendir cosmo dışında bir araçta düzgün çalışmaz
Ben de öyle biliyorum.aracımı ilk gördüğümde ilk anten gözüme çarptı zaten hemen sordum teslimatı yapanlara orj böyle cevabı aldım.irdelerdim ama ne deyim, aşık olmuştum araca unutuverdim
Orjinal yazı sahibi: bigeagle
Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin. Gülegüle kullan.
amin dostum cümlemizi Allah kazadan beladan esirgesin.sağlıcakla kalın.
benim ınsıgnıa'ya tavan siyah yapıldı seviste,orda bi dümen dönmüş olabilir mi aceba,
çünkü adamlar yüksek ısıyla tavan yaparken Sunroof perdesini delik deşik yapmışlar,yediği haltıda söylemediler.
sıfırıyla değiştirdiler,hem bana hem kendilerine külfet oldu
Sizin balık sırtı anteni söküp atmışlar , tavan folyosu yaptırdıysanız bazen sorun çıkartabiliyor sizi kırmamak için değiştirmişler çok kafaya takılcak bir sorun değil.
Yorum