merhabalar aranıza yeni katıldım adım yasin 24 yaşındayım..bu hafta içinde insignia cosmo + navigasyon paketli beyaz insignia almayı düşünüyorum..araçla ilgili tüm artı eksikleri sizlerden öğrenerek olumlu yada olumsuz bir karar vericem
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkese merhabalar. .
Collapse
X
-
Ynt: herkese merhabalar. .
welcome
Şimdiden aracınız hayırlı olsun şunu bilin yeter verdiğiniz para karşılığında alınabilecek en iyi araçlardan birisidir .
Kafanıza takılan soruları yazarsanız daha hızlı geri dönüşler olur.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
welcome
Öncelikle almayı düşündüğünüz araç üretime başladığı yıl Yılın Arabası seçildi Tasarım ve performansta şu anda D segmentinde dikkat çeken tek araç Insignia'dır. Yeni bir araba olduğundan kronik sorunlar daha bilinmiyor ama ufak tefek bir kaç sorun çıkarıyormuş. Forumu gezerseniz daha bilgi sahibi olabilirsiniz. Ama Çağrı abinin dediği gibi arabayı alınca millet sağını solunu dinliyor
Yakıt tüketimine gelince bu forumun ortak kanaatidir, basarsan yakar; ama normal günlük kullanımda ise fabrika verilerine yakın tüketimi yakalarsınız. Ama araç fazla yakıyor diyenlere çok takmayın çünkü millet 180 Hp nin 15 kuruş yakmasını bekliyor galiba ihihi İnşallah babamın yaptığı gibi kararınızdan vazgeçmezsiniz de Insignia sahibi olursunuz.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar kararımı verdim ve bugün cosmo + navigasyon beyaz renkli aracı aldım 4 5 gün içinde teslim alıcam. .sizden öğrenmek istediğim, aracın tavanını parlak siyah kaplama yapmak istiyorum. .bildiğiniz kaliteli yerler varsa bilgilendirirseniz sevinirim. .
Yorum
Yorum