Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tanışma

Bu siteyi açan ve bugüne kadar çok ciddi bilgilendirme yapan arkadaşlara teker teker teşekkür ederek başlamak istiyorum.
    Arabamı 13 gün önce aldım. Fakat sizleri aylardır takip ediyorum. Bende 97 model opel vectra 1,6 gl vardı.(Hala da var. satamadım. ihihi bağımlısı olmuştum. Ta ki insignia'yı alana kadar.10 yılda bir araba değiştirince gerçekten arabalar arasında ciddi fark oluşuyor. Yeni arabam İnsignia Sport Tourer 1.6t Cosmo+Cam panoramik tavan 2010 model.
    Aracım 48.000 de ve haftasonu opel odaka bakıma götüreceğim.Bakım ile ilgili sorularım olacak ama bu sayfada yazmak istemedim.
    Edirneli bir kardeşiniz/Abiniz olarak Oşbulduk diyorum peşinen.
    Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Ynt: Tanışma

hoşgeldiniz,
    aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız
    2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

Os geldın abı ayrlı olsun

Yorum

Hosgeldiniz araciniz hayirli ugurlu olsun kazasiz surusler dilerim
        Odaktan herhangi birine insigniateam uyeso oldigunuzu soylerseniz yada cagri beyi bulursaniz size yardimci olacaktir ...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tekrar teşekkürler. önceki yazılardan opel odakta burak bey,tarık bey isimlerini almıştım. sirkülasyon fazla sanırım. bu araç sahiplerinin hem genç hem de çok pozitif sosyal insanlar olarak algıladım. Ortak bir sevginin hepinizi kaynaştırdığı bu sitede bende bulunmaktan mutluluk duyacağım.

Yorum

welcome welcome
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hosgeldiniz
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

welcome
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome welcome
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Hoşbuldum gerçekten. Başka bir aracın bir markasının bu kadar fanı var mıdır bilemem. Ama diğer yazılardan gördüğüm kadarı ile çok faydalı bir site oluşturulmuş. Seviyesi ve profil kalitesi için bile başka araç kullansa idim kaydolurdum. Şu anda eski nesil vectra ve yeni nesil insignia kullanıcı olarak hiç pişman olmadım Opel sahibi olduğum için.11 yıldır vectra kullandım. ciddi bir arızam olmadı.az km yaptığı için yakıtı da hiç sorun olmadı.insignia içinde aynı düşünceler içindeyim.elektronik arızasından dolayı tedirginliğim olmuştu ama yazıları okudukça rahatladım.Araba sevgisi görecelidir.Matematik ile edebiyat ile anlatılamaz.sadece görüşüne aşıkta olabilirsin.Yada yoldaki performansına...Sanırım çoğu kişi her iki sebebe de tutulmuş. Selamlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. welcome
                           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Hoş geldiniz

Yorum

welcome
                            2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum