Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marmaristen selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Marmaristen selamlar

Merhabalar;

Öncelikle herkese kazasız dertsiz sürüşler dilerim.ismim Adem Tugay ..Marmarisliyim ve marmariste ikamet ediyorum. Turizmciyim. Toyota kullanıcısıyım.
    Şimdiye kadar japon araçları haricinde hiç bir markaya yönelmedim.2000 model Mitsubishi Carisma Avance sedan modeli ile başlayan japon maceramız 2004-2007 yılı arası E12 makyajlı kasa Corolla sedan, 2007'de güncel kasa corolla 1.6 MMT 2011 yılında (2003model) Toyota Avensis 2.0 Executive Comf. Modeli ve son olarak 2012 Kasım ayında aldığım Toyota Corolla güncel kasa 2007 1.4 D4d ELEGANT MMT versiyon ile yolumuza devam ediyoruz.

Aranızda bulunma sebebime gelince,

Bir süredir insignia modeli ile yakından ilgileniyorum. artılarını eksilerin siz tecrübeli arkadaşlarımdan abilerimden kardeşlerimden öğrenmek ve kararımı nihayete erdirmek aynı zamanda bu vesileyle yeni dostlar kazanmak. Aracımı satılığa cıkarttım ve satılır satılmaz 1.6 turbo cosmo versiyonu ile opel sahibi olmaya karar verdim.
    FAKAT, gerek bu forumda gerek başka forumlarda insignia hakkında çok fazla olumsuz şeyler duymaya başladım. ve fikrimi en iyi şekilde sonuçlandırabilmek için "en iyisi bilene sormak" diye düşünerek geldik buralara. benim için önemli bazı kaygıları sizlerle forum içinde paylaşacağım yardımlarınızı ve değerli fikirlerinizi esirgememeniz dileği ile ,,

Saygılar sevgiler..
    ~ 2010 - 1.6 Turbo Cosmo ~
    19" Jant - DVD 800 Navi - Deri Koltuk/Koltuk Isıtma - Park Asist. - 200 HP ...

Ynt: Marmaristen selamlar

Oncelıkle hos geldınız. Yakıt harıcınde olumsuz en ufak bısey yasayacagına ıhtımal dahı vermıoyorum. Tabı dıger forum uyelerı abılerım bu konuda daha deneyımlı oldugundan dolayı sana daha dogru bılgı verecegınden kesınlıkle emınım. Fakat dedıgım gıbı 8 aylık ınsıgnıa surucusu olarak bu segmentte bınebılecegın en ıyı arac oldugunu dusunuyorum

Yorum

welcome umarım istediğiniz bilgileri elde edersiniz..
      o dediğiniz forumlara gelince;
      insignia ile ilgili atıp tutuyorlar durmadan. en çokta yakıt konusunda. kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş diye bir laf var. o konuşanlar 70 yaş grubuna hitap eden dede arabalarına binmeye devam etsinler
      hem tarz hemde insignia tanktır tank. kapıyı açıp kapatın ne demek istediğimi anlarsınız. olay sağlamlıksa buyrun ödüller
      http://www.turkeycarblog.com/2012/09...iki-yeni-odul/
      fazla söze gerek yok. öyle 100 kmden sonra rüzgar sesi falan alan arabalarla karıştırmayın. insigniaya binen inmek istemiyo bağımlılık yapıyor
      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İHTİYAR
        Oncelıkle hos geldınız. Yakıt harıcınde olumsuz en ufak bısey yasayacagına ıhtımal dahı vermıoyorum. Tabı dıger forum uyelerı abılerım bu konuda daha deneyımlı oldugundan dolayı sana daha dogru bılgı verecegınden kesınlıkle emınım. Fakat dedıgım gıbı 8 aylık ınsıgnıa surucusu olarak bu segmentte bınebılecegın en ıyı arac oldugunu dusunuyorum
        iyi dilekleriniz için teşekkürler. inşallah deneyimlerinizden en şekilde yararlanıp kararımı vereceğim.

Orjinal yazı sahibi: stean
        welcome umarım istediğiniz bilgileri elde edersiniz..
        o dediğiniz forumlara gelince;
        insignia ile ilgili atıp tutuyorlar durmadan. en çokta yakıt konusunda. kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş diye bir laf var. o konuşanlar 70 yaş grubuna hitap eden dede arabalarına binmeye devam etsinler
        hem tarz hemde insignia tanktır tank. kapıyı açıp kapatın ne demek istediğimi anlarsınız. olay sağlamlıksa buyrun ödüller
        http://www.turkeycarblog.com/2012/09...iki-yeni-odul/
        fazla söze gerek yok. öyle 100 kmden sonra rüzgar sesi falan alan arabalarla karıştırmayın. insigniaya binen inmek istemiyo bağımlılık yapıyor
        Hoşgördük, çok teşekkür ederim. burda konunun devam etmesi doğru mu bilmiyorum ama yine de söylemeden geçemeyeceğim..
        Yakıt konusunda avensis 2.0 4 ileri otomatik araç kullanmış bir birey olarak yakıt konusunda kesinlikle daha çok yakacağına inanmıyorum insignia nın.. nitekim avensiste şehir içi hafif performans kullanımda 15 litreleri görmüş 12 ayda 11 bin TL benzin parası vermiş bir adamım. biraz kendimi toparlamak adına corolla dizele geçtim fakat ilk defa dizel araç kullanmamdan olsa gerek o derece güçlü araçlardan inip böyle bir araca binince İLLALLAH ettim.. gücü hissedemeyeceğim araç satın almanın ceremesini de çektik çekeceğimiz kadar. yakıt problem değil işin özü. az buçuk tahmin ediyorum ne kadar yakacağını.. ne kadar basarsan o kadar yakar. kural budur.

benim korkularım , elektronik arızalar, direksiyon kutusu ve hidroliği arızaları veya bilmediğim kronik bir arızası varmı bilmiyorum ama bu konularda hassasım.. En nihayetinde TOYOTA'da şimdiye kadar Avensis haricinde 1 KEZ bile sorun sıkıntı yaşamadım. iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum tekrardan. yardımlarınızı bekliyorum

Yorum

Iste bu rumda sana eskı kullanıcı abılerım yardımcı olsa daha ıyı olacak gıbı

Yorum

welcome

180 Beygiri Sonuna Kadar Kullanıp Kullanmamak Tamamen Kullanıcının İnsiyatifinde. Ben İlk Aldığımda 2500 devirde Vites Atma İle Rodaj Süresini Geçirdiğimde "Şehir İçi" 8,5-9 Litre Civarında İle Geziyordum. Şimdi Yukarı Çıktı Çünkü Arada Bir 240 lı Süratleri Aşıyorum. Ona Göre de Yakıt Sarfiyatım Oluyor. Suç Kimde, Arabada mı Bende mi?? Ötesinde Kendi Sınıfında ve Ağırlığında bİr Benzinli Araç ile Uzun Yolda Her Türlü Ekonomi Yarışı Yaparım.
            Diğer Özelliklerini Daha Önce Yorum Yazan Arkadaşlar Belirtmiş Zaten. Hayırlı Olsun.

Yorum

welcome

keyifli paylasimlar

gucu ve performansi seviyorsaniz dogru tercih

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben uc insignia degistiren Uye olarak forumda tek oldugumu dusunuyorum.
                Yakit derdiniz yoksa hic dusunmeyin,temiz bir ikinci el alin,zararda etmemis olur keyifle binersiniz
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                  welcome

180 Beygiri Sonuna Kadar Kullanıp Kullanmamak Tamamen Kullanıcının İnsiyatifinde. Ben İlk Aldığımda 2500 devirde Vites Atma İle Rodaj Süresini Geçirdiğimde "Şehir İçi" 8,5-9 Litre Civarında İle Geziyordum. Şimdi Yukarı Çıktı Çünkü Arada Bir 240 lı Süratleri Aşıyorum. Ona Göre de Yakıt Sarfiyatım Oluyor. Suç Kimde, Arabada mı Bende mi?? Ötesinde Kendi Sınıfında ve Ağırlığında bİr Benzinli Araç ile Uzun Yolda Her Türlü Ekonomi Yarışı Yaparım.
                  Diğer Özelliklerini Daha Önce Yorum Yazan Arkadaşlar Belirtmiş Zaten. Hayırlı Olsun.
                  teşekkür ediyorum... zaten dediğim gibi yakıt konusunda aklımda bir soru işareti yok. diğer meseleler büyük problem şu an kafamda..

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  welcome

keyifli paylasimlar

gucu ve performansi seviyorsaniz dogru tercih
                  bende öyle düşünüyorum lakin, araçta belirgin (çoğunlukla kullanıcıların başına gelen) sıkıntıları tek tek forumda arattırdım bir dünya problemden bahsediliyor. Eğer bu kadar cok problem varsa bu araçta neden bu kadar cok tercih ediliyor. baskı balata, direksiyon titremeleri, direksiyondan gelen sesler.. elektronik arıza ışıkları bunlar çok önemli benim için.......iç mekandaki tıkırtılar vs. olabilir, malzeme işçiliği ve kalitesi ile alakalıdır tercih meselesidir. o başka bir durum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                    Ben uc insignia degistiren Uye olarak forumda tek oldugumu dusunuyorum.
                    Yakit derdiniz yoksa hic dusunmeyin,temiz bir ikinci el alin,zararda etmemis olur keyifle binersiniz
                    Şöyle bir gerçek var ki ; aracımı 36.000 civarına satıp üzerine 8-10 bin tl arası (daha fazlası beni çok zorlar şu aşamada) ekleyip 1.6 T cosmo olmadı 1.6 T edit.eleg. modeli alıp (km'si 50.000'in altında) bir insignia almak istiyorum. şu aklımdaki soru işaretlerini gidermem lazım. özellikle gözünüze çarpan yaşadığınız vs. "şu sorun var aslında" diyebileceğiniz bir durum oldu mu..

Yorum

Ben hicbir aracimda ciddi bir sorun yasamadim.En cok sikayetim debriyaj sertligi olmustu son aracimda,onu da serviste degistirip hallettik.Su an bmw 3.16 kullaniyorum bu aracin yari fiyatina daha fazla donanim sunan,performansi,gorunumu mukemmel baska bir arac yok bence
                      Bu arada eylulde marmaris resorte tekrar tatil planladim,kismet olursa tanisiriz gelince
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bu arada donanim istiyorsaniz,mutlaka Cosmo,DVD 800 ve flexiride sase,sunroof olursa da tadindan yenmez
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bu arada donanim istiyorsaniz,mutlaka Cosmo,DVD 800 ve flexiride sase,sunroof olursa da tadindan yenmez
                          fikir oluşması için soruyorum, debriyaj değişim ücreti ortalama ne tuttu? Marmarise gelirseniz mutlaka görüşmek tanışmak isterim. bende otelciyim marmaris içmelerde. Çok sevinirim zaman ayırırsanız bana da geldiğinizde. teşekkür ederim ilginiz için. Bu arada flexiride ve sunroof'a girdi mi olay fiyata erişemiyorum.. istediğim km'de ve temizlikte bir araç için..

Yorum

Debriyaj 1.000 tl civarinda diye hatirliyorum.
                            Iyi arastirin, o paralara arac bulursunuz mutlaka
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Debriyaj 1.000 tl civarinda diye hatirliyorum.
                              Iyi arastirin, o paralara arac bulursunuz mutlaka
                              Valla şu diğer sorunların olma ihtimalinin düşüklüğü kafamda şekillenirse aynı zamanda aracımında bu ay içinde satılmasını ümit ediyorum; ona göre bir arayışa girmek daha doğru olacaktır. COSMO öncelikli tercihim sunroof olursa tadından yenmez. flexiride'a şimdilik gerek yok gözüyle bakıyorum.. Hayırlısı olsun diyelim. öncelik insigniadaki problemlerin büyüklüğü. aracı iyice tanıdıktan sonra gidip alıcaz Allahın izniyle.

Yorum

İşleniyor...
                              X