Duyuru

Collapse
No announcement yet.

abs esp sorunu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• abs esp sorunu?

bu cuma arabamı arkas otomotive 45bin bakımına götüreceğim. son zamanlarda abs ve esp sorunu veriyor. 1 yıll öncede aynı sorun nedeniyle karşılaşmış ve sağ öndeki abs kablosu değiştirilmişti. bu soruna ilaveten park sensörü önlü arkalı çalışmamakta ve uyarı vermekte. bu sıkıntıların kullanım hatasıyla ilgisi olabilirmi? servis bana bu sizin sorununuz bizi bağlamaz, zaten garantinizde bitmiş siz ödeyeceksiniz dermi? benzer durumla karşılaşan arkadaşlar varmı? çözüm yöntemleri ne oldu? görüşleriniz beklerim. saygılar.

Ynt: abs esp sorunu?

yine sensörlerle ilgili bi sorun vardır, eğer garantiniz bitmişse ödemesini sizden talep edeceklerdir...

Yorum

çok mu sık karşılacağız bu sorunla? zayıf noktası bumudur acaba?

Yorum

Sensör arızası kronik değildir , sonuçta elektronik parça ne zaman ne yapacağı belli olmuyor

en kısa zamanda sorunlu sensörü sağlamıyla değiştirin sensörlerin görevleri çok önemli ihmale gelmez .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tekeürler. bu cuma halldeceğim.

Yorum

valla bende aynı sorunu yaşadım ve arkasa gitim çengelköydekine. bana ön sağ sensöründe arıza olduğunu söylediler ve değişim yaptılar. ve şimdi bir sorun yok gibi duruyor. garanti konusunada eğer bitti ise bir şey yapma imkanı olmaya bilirler. belki bir şans denemesi yapabilirz çünkü ben çengelköydeki arkasın sürekli müşterisi oldum ve bir kaç indirim sağladılar bana. örnein arabamın beyinde arzı çıktı ve yenileme yaptılar ve ücretide 100 tl idi ama sağolsunlar hiç bir ücret almadılar. bunun gibi bir benzer örnekte sensör değişimde 450 tl lik bir fatura çıktı ama benden 325 tl aldılar. belki sizinde garanti konusunu konuşarak halletme şansımız olabilir.

Yorum

KARŞILIKLI DİYALOG İÇERİSİNDE ÜMİT EDERİMKİ SERVİSLE HALLEDEBİLİRİZ.

Yorum

İşleniyor...
              X