7 aylık 1.6 cosmo ınsıgnıa surucusu olarak team aılesıyle tanısmak bugun odak garage nın acılısında nasıp oldu. tek temennım bunun devamını sızlerle beraber getırebılmektır. sızınle tanısmama vesıle olan erhan abıye tesekkurlerımı sunmak ısterımemle beraber az zorlarsam onuda delıcegımı bılmesındede fayda oldugunu dusunuyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhabalar ınsıgnıa team aılesı. atasehırden alı ben.
Collapse
X
-
Ynt: merhabalar ınsıgnıa team aılesı. atasehırden alı ben.
Orjinal yazı sahibi: İHTİYAR7 aylık 1.6 cosmo ınsıgnıa surucusu olarak team aılesıyle tanısmak bugun odak garage nın acılısında nasıp oldu. tek temennım bunun devamını sızlerle beraber getırebılmektır. sızınle tanısmama vesıle olan erhan abıye tesekkurlerımı sunmak ısterımemle beraber az zorlarsam onuda delıcegımı bılmesındede fayda oldugunu dusunuyorumBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: İHTİYARfatıh abı sana laf solemedım farkındaysan
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Sen farklisin reis herkesin sustugu yerde sen konusturursun soforlugunuBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Ulen erhan seni kimselere yar etmem benden başka kimselere deldirtmem seni
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Heee ben budeltirme işinin mübtelasi oldum artik bu iştenparada kazanmak istiyorum dersen bilemem haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum