arkadaslar merhaba. uzun suren skoda bırlıktelıgımden sonra bende ılk defa opel ıle tanıstım. 2010 model 2.0 cdtı ınsıgnıa aldım. umarım kazasız belasız bınerım. bende cok olmasamda arabada rahatlıga ve tekonolojıye duskunum. takıldıgım konularda yardımlarınız beklıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhabalar.
Collapse
X
-
Ynt: merhabalar.
slmlar ben berkay 32 yaşındayım nasipse perşembe günü insignia kullanıcıları arasına katılıcam 1.4 turbo modeli 1.6 modeli ile yakıt konusunda fabrika verilerini karşılaştırırak 1.4 almaya karar verdim umarım yazılanlar beni yanıltmaz. çünkü araç 1.5 ton yaklaşık öncelikle aracın dış görünümü herkes gibi benide cezbetti.test sürüşü sırasında aracı gösteren arkadaşın 160 km hızla giderken yaptığı fren bana güven verdi araçta en ufak bi sapma olmadı. hatta müsait bir yerde aracı 45 derece direksiyon kırıp frene asılması ve aracın kontrolünü yitirmemesi güven verici ilk defa bi foruma üye oldum yanlış yere yazdıysam affola
slmlar ben berkay 32 yaşındayım nasipse perşembe günü insignia kullanıcıları arasına katılıcam 1.4 turbo modeli 1.6 modeli ile yakıt konusunda fabrika verilerini karşılaştırırak 1.4 almaya karar verdim umarım yazılanlar beni yanıltmaz. çünkü araç 1.5 ton yaklaşık öncelikle aracın dış görünümü herkes gibi benide cezbetti.test sürüşü sırasında aracı gösteren arkadaşın 160 km hızla giderken yaptığı fren bana güven verdi araçta en ufak bi sapma olmadı. hatta müsait bir yerde aracı 45 derece direksiyon kırıp frene asılması ve aracın kontrolünü yitirmemesi güven verici ilk defa bi foruma üye oldum yanlış yere yazdıysam affola
Yorum
-
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
yanlış yeremi yazdım bilmiorum ama aracı daha teslim almadan sorunlarınız bölümündeki konular kafamı iyice karıştırdı arka disklerin çizilmesi torpidodan ses gelmesi çukurlarda arabanın sola çekmesi bagaj plastiğinin kopması yağmur sensör hatası opel servislerinin ilgisizliğinden bahsedilmiş
umarım bu kadar güvenerek aldığım araçta böyle sorunlar çıkmaz:(
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rodentoxyanlış yeremi yazdım bilmiorum ama aracı daha teslim almadan sorunlarınız bölümündeki konular kafamı iyice karıştırdı arka disklerin çizilmesi torpidodan ses gelmesi çukurlarda arabanın sola çekmesi bagaj plastiğinin kopması yağmur sensör hatası opel servislerinin ilgisizliğinden bahsedilmiş
umarım bu kadar güvenerek aldığım araçta böyle sorunlar çıkmaz:(
(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
Yorum