Herkese selamlar ve kazasız belasız sürüşler.Henüz insignia sahibi değilim ama ciddi anlamda düşünüyorum.Ama aklıma takılan sorular var.O soruları bu konudamı sorsam yada yeni bir konumu açsam ve nereye açmam gerekir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba insigniacılar
Collapse
X
-
Ynt: merhaba insigniacılar
hoşgeldiniz kendinizi burada tanıtarak başlıyabilirsiniz.http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: bigbossaresHerkese selamlar ve kazasız belasız sürüşler.Henüz insignia sahibi değilim ama ciddi anlamda düşünüyorum.Ama aklıma takılan sorular var.O soruları bu konudamı sorsam yada yeni bir konumu açsam ve nereye açmam gerekir?[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: bigbossaresHerkese selamlar ve kazasız belasız sürüşler.Henüz insignia sahibi değilim ama ciddi anlamda düşünüyorum.Ama aklıma takılan sorular var.O soruları bu konudamı sorsam yada yeni bir konumu açsam ve nereye açmam gerekir?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bigbossaresHerkese selamlar ve kazasız belasız sürüşler.Henüz insignia sahibi değilim ama ciddi anlamda düşünüyorum.Ama aklıma takılan sorular var.O soruları bu konudamı sorsam yada yeni bir konumu açsam ve nereye açmam gerekir?
Yorum
Yorum