Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selamlar :)

Merhaba arkadaşlar adım Burak yaş 17 izmirde oturuyorum CCNA uzmanıyım . 2 gune kadar Wolkswagen CC yada mercedes C180 AMG alamayı dusunuyorduk babamla
    amane olduysa 2 once birden kararım degişti ve insignia almayı tercih ettim galerimle konustum anlastım ve bugun 2 saat icinde insignia sahibi oluyorum .
    artik dedimki benimde bir insigniam olacagıma gore bu forma bende katılabilirim dedim ve üye oldum umarım beraber ii vakit geciririz . forumda bir hadsizlik bir dengisizlik yaparsam simdiden özr diliyorum . kusrumuz aff ola

Ynt: Selamlar

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.
    hadsizlik değilde ben şimdiden bir kusur görüyorum, 17 yaşındasın ama "Insignia sahibi oluyorum, benimde Insignia'm olacak" gibi cümleler kullanıyorsun?
    InsigniaTEAM

Yorum

Aramıza welcome.

CC ye veya AMG'ye verecek kadar paranız varsa 2.0 Turbo düşünebilirsin Veya forumda bir kaç arkadaş gibi 1.6 Turbo yu alıp OPC şekline dönüştürebilirsin. Hayırlı olsun ..
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

kusuruma bakmayın yasım 17 olmasına ragmen 6-7 senelik sürücülügüm var kendimcede azda olsa eve gelir sagladıgım icin babanım yada benim dememde bir sakınca duymuyorum ama uyarınızı dikkatte alacagım ve bundan sonra daha temkinli olacagım teşekkür ederim yorumlarınız icin

Yorum

tanıdıgım bir aile dostu opelle baglantısı var ilk ona sordum 2.0 uzakdur dedigi icin 1.6 tercih ettim

Yorum

Hayırlısı olsun aracı hangi donanımda ve hangi bayiden alıyorsunuz?Bayilerde araç sıkıntısı varda.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

işin iç yüzünü bilemediğimiz için birşey diyemeyiz ama bende babamın arabasını kullanıyorum ama bu durum onu benim yapmazki
              babanın arabası var ve Insignia senin kullanman için alınıyorsa iş farklı tabi.
              ama yaptığınız iş ne kadar doğru tartışılır. çoğu insan ehliyet almadan araba kullanıyor ama sıradan birşeymiş gibi ehliyetsiz trafiğe çıkmak pek sağlıklı değil bence.

2.0'ın neyi varmışki? eski araba değil sonuçta. 2004-2005 Vectra olsa 2.0d alma problemli motor denilir, ama Insignia zaten yeni araba ve bilinen bir problemi yokki?

bu arada CCNA nedir, biraz anlatabilirmisin?
              InsigniaTEAM

Yorum

2,0 benzinli 220 hp aracın motoru elden geçirildi ortalama tüketim %11 civarında düşürüldü.Neden bu motordan uzak durulsun anlamadım?
                Die Insignia-Reihe von Opel wurde für 2011 erneuert. Beispielsweise wurde der CO2-Ausstoß der ecoFlex-Modelle um 19 Prozent gedrosselt. So sinkt der Kohlendioxid-Ausstoß bei der 130-PS- und der 160-PS-Variante auf 129 Gramm CO2 pro Kilometer und der Verbrauch soll nur noch bei 4,9 Liter auf 100 Kilometer liegen. Der Kombi Sports Tourer soll in der in der ecoFlex-Version nur noch 134 Gramm CO2 pro Kilometer ausstoßen und 5,1 Liter Diesel auf 100 Kilometer schlucken. Zudem wurden die Geräusc...

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

bilmiyorum belki benim kendi kullanımım icin tavsiye etti 1.6 o konuyu sormadım ama sizin icin sorayım
                  burada ccna Cisco Certified Network Associate acılımı ne işe yariyor dersen adından anlasılacagı gibi networkcuyum yani networkcu ne ile ugrasır diyenler olabilir icinde ISA server html server lan kurma basit capta ip telefon kurma ag kontrolu gibi cesitli işlerle ugrasan kişilerdir . burada kavuklar bayisinden

Yorum

Hazır araçta donanım seçeneği yok fazla

35GB5825  A Rh+

Yorum

welcome yaşıtlarım çoğalıyor ihihi ama bizim kara büyü benim değil (babamın ) ama babamdan daha çok seviyorum onu
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arabayı babandan daha çok seviyorsan ayrı, babanın arabayı sevdiğinden daha çok seviyorsan ayrı hangisini kasdettin
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

oku adam ol, baban gibi eşek olma
                          oku adam ol baban gibi, eşek olma

meselesi gibi haha
                          InsigniaTEAM

Yorum

yanlış oldu heralde ya pardon virgül hatası babamın arabayı sevdiğinden daha çok tabi
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

hoş geldin kardeş
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X