arkadaşlar yeni aracımı geçen hafta aldım çok mutluyum burraya konu açmıştım zaten araç 2010 model 1.6 t cosmo 18000 kmde çok temiz bir araç 49.500 e aldım eski aracım fiata bravo 1.6 mjetti onu sattım bu aracı aldım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tekrardan merhaba
Collapse
X
-
Ynt: tekrardan merhaba
sormak istediğim şeyler var :
1)aracı dün rampada kaldırırken debriyajdan koku geldi acaba bir sıkıntı olur mu
2) Ankarada aracı hangi servise götürmeliyim araç bakıma 15000 de girmiş 6 ay önce girmiş ben nereye götürmeliyim ve 30000kmde mi götürücem yağ kartında 25000 de değişicek yazılmış
3)arabada kapıyı açınca far açmayı ayarladım ama her zaman yanmıyor bazen yanıyor bazaen yanmıyor
4) aracı kullanırken dikkat etmem gereken bir şey vaarmı yani devirli kullanma motoru açınca bekleme vs falan şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23welcome, çok iyi fiyata almışsınız, güle güle kullanın
Yorum
-
hayırlı olsun tekrar
sorulara gelince
1) çok sık yapmayın bir sıkıntı olmaz, aracı çok zorlamayın yokuşta, ya da daha fazla gaz verin
2) bilmiyorum, yağ 10 binde değişir ama araç 15 binde bir bakıma giriyor, 30 binde bujiler değişecek. ankara servislerini bilmiyorum ona arkadaşlar yardımcı olur
3)havanın karanlığına göre yanıyor, gerekli karanlığı algılamazsa yanmaz
4)çalıştırınca jikleyi beklemenizde yarar var, devirli kullanınca da aracı parkettiğinizde hemen motoru kapatmayın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23hayırlı olsun tekrar
sorulara gelince
1) çok sık yapmayın bir sıkıntı olmaz, aracı çok zorlamayın yokuşta, ya da daha fazla gaz verin
2) bilmiyorum, yağ 10 binde değişir ama araç 15 binde bir bakıma giriyor, 30 binde bujiler değişecek. ankara servislerini bilmiyorum ona arkadaşlar yardımcı olur
3)havanın karanlığına göre yanıyor, gerekli karanlığı algılamazsa yanmaz
4)çalıştırınca jikleyi beklemenizde yarar var, devirli kullanınca da aracı parkettiğinizde hemen motoru kapatmayın
Yorum
Yorum