Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tekrardan merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• tekrardan merhaba

arkadaşlar yeni aracımı geçen hafta aldım çok mutluyum burraya konu açmıştım zaten araç 2010 model 1.6 t cosmo 18000 kmde çok temiz bir araç 49.500 e aldım eski aracım fiata bravo 1.6 mjetti onu sattım bu aracı aldım

Ynt: tekrardan merhaba

welcome, çok iyi fiyata almışsınız, güle güle kullanın

Yorum

hayırlı olsun.güle güle kullanın
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sormak istediğim şeyler var :
        1)aracı dün rampada kaldırırken debriyajdan koku geldi acaba bir sıkıntı olur mu
        2) Ankarada aracı hangi servise götürmeliyim araç bakıma 15000 de girmiş 6 ay önce girmiş ben nereye götürmeliyim ve 30000kmde mi götürücem yağ kartında 25000 de değişicek yazılmış
        3)arabada kapıyı açınca far açmayı ayarladım ama her zaman yanmıyor bazen yanıyor bazaen yanmıyor
        4) aracı kullanırken dikkat etmem gereken bir şey vaarmı yani devirli kullanma motoru açınca bekleme vs falan şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          welcome, çok iyi fiyata almışsınız, güle güle kullanın
          teşekkür ederim aslında bana normal geldi sahibimdem de ilan 51000 tl idi pazarlıkla bu fiyata aldık çok araç var ama temizi az 2 araç daha sordum bir bayan plakayı vermemekte direndi sordurduk 7500 tllik bir hasarı vardı bu araçta bir tane 553 tllik hasar çıktı o da lastik balon yapmış o değişmiş araca kar lastiğide aldım 1600 tl ye toyo marka şu an çok memnunum tüketimim 10.5 lt geçen hafta uzun yola gittim geldim çok konforlu bir araç zaten genelde şehirler arası kullanıcam diğer aracım punto evo 1.3 dizel hep onla geziyorum şehir içi o yüzden yaktı olarak yormaz beni

Yorum

hayırlı olsun tekrar
            sorulara gelince
            1) çok sık yapmayın bir sıkıntı olmaz, aracı çok zorlamayın yokuşta, ya da daha fazla gaz verin
            2) bilmiyorum, yağ 10 binde değişir ama araç 15 binde bir bakıma giriyor, 30 binde bujiler değişecek. ankara servislerini bilmiyorum ona arkadaşlar yardımcı olur
            3)havanın karanlığına göre yanıyor, gerekli karanlığı algılamazsa yanmaz
            4)çalıştırınca jikleyi beklemenizde yarar var, devirli kullanınca da aracı parkettiğinizde hemen motoru kapatmayın

Yorum

teşekkürler

Yorum

Araciniz hayirli ugurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sağolun

Yorum

Güle güle kullanın.
                    welcome
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayirli olsun baskan,agiz tadiyla kullan kardesim

Yorum

welcome
                        2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

tekrar welcome

aracınız hayırlı olsun...

Yorum

teşşekürler hepinize ankarada kamaopel servisi bilen var mı bir arkadaş burayı önerdide acaba bilginiz var mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              hayırlı olsun tekrar
                              sorulara gelince
                              1) çok sık yapmayın bir sıkıntı olmaz, aracı çok zorlamayın yokuşta, ya da daha fazla gaz verin
                              2) bilmiyorum, yağ 10 binde değişir ama araç 15 binde bir bakıma giriyor, 30 binde bujiler değişecek. ankara servislerini bilmiyorum ona arkadaşlar yardımcı olur
                              3)havanın karanlığına göre yanıyor, gerekli karanlığı algılamazsa yanmaz
                              4)çalıştırınca jikleyi beklemenizde yarar var, devirli kullanınca da aracı parkettiğinizde hemen motoru kapatmayın
                              jikleyi beklemek derken ne demek istediğinizi anlayamadım

Yorum

İşleniyor...
                              X