hayırlı uğurlu olsun..insignia maalesef sıfır alırken pek parayı basıp alınamıyo özel araçlar belirli bir süre beklemeyi gerektiriyor hepimiz aşağı yukarı yaşadık bu duyguyu ama beklediğinize değecektir..
teşekürler mustafa bey, ben aracı sıfır almıyorum 2.el alıyorum ama opel'in kendisinden alıyorum. opel bölge müdürlerinin araçlarını çok kısa aralıklarla değiştiriyor. benim aracımın trafiğe çıkışı ekim2012 yani 4 aylık araba. beklememin nedeni de araçları ihale usulü ile sattıkları için gerekli prosudürler var bunlar 3-5 gün zaman alıyor. opel ihalede sattığı bütün araçları merkezine (izmir torbalı) topluyor dün akşam evime giderken gördüm 4 tır dolusu insignia torbalı otobanında gidiyordu. içlerinden birtanesi benimdir diye tahmin ediyorum.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
sonunda aracım geldi.
buyrun ilk fotoğrafı. ilerleyen zamanlarda detaylı olarak resimlerini çekip siteye yükleyeceğim.
bir aksalik olmazsa eğer yarında plakası değiştireceğim. büyük ihtimalle 35efe... olacak
hayırlı uğurlu olsun..insignia maalesef sıfır alırken pek parayı basıp alınamıyo özel araçlar belirli bir süre beklemeyi gerektiriyor hepimiz aşağı yukarı yaşadık bu duyguyu ama beklediğinize değecektir..
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Orjinal yazı sahibi: denizucar
Hoşgeldiniz, aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Yorum