Erdogan orjinal 17 leri takti gene geridesin simdi bi yapicaz yay difuzor senin kankadan sanayideki sonra egzoz,eger son susturucuyu cikartarak guxel bi ses alabileceksem tatminkar onu yapicaz spoiler ohooo ucuyoruz bizz
Tamam ben satıyorum arabayı o degilde adam difuzore boyasiz 150 diyor baska bisey demiyor boyalida 250 Onu bizim boyacida boyatmak gerek
150 ye oradan alip boyatiriz onu maks 200 e mal etmek lazim.
Senin egzoz yok mu sen bu standarta girmiyor musun
O degilde ilk bi Alperle tanisip sonra SON la tansmak lazim ayni mahallenin cocuguyux
150 ye oradan alip boyatiriz onu maks 200 e mal etmek lazim.
Senin egzoz yok mu sen bu standarta girmiyor musun
O degilde ilk bi Alperle tanisip sonra SON la tansmak lazim ayni mahallenin cocuguyux
Ben apaçiyim oğlum hahaha
Ben takilmam sizinle ya. Sizin plakalar S ile basliyo 3 harf. Benimki 2 harf D ile basliyor D ile bitiyor igrenç
Dur beni desifre ettin cep telimi ne zaman paylasican sayin Ozker
O SOY kelimesi icin alicaktida kismet olmadi
Plaka kirik degil yarali,sciroccolarla mucadele den kalan savas yarasi gibi dusun arabanin hircinliginin bi gostergesi
Orjinal yazı sahibi: Alper_J
Orjinal yazı sahibi: SOY
Biz arabalari beraber aldik zaten,Erdogan da SOY alicakti olmadi.
Bizim plakalar iyi bide 34 sekli var tabi
Erdogan niye SOY aliyor odami soyer yoksa
Vaaay ankara plakayiz diye dışlanıyoruz demek ha. Senin plakanda kırık bikere
Kardeşim hoş geldin bu Kadir yok caddenin aslanıyım böyle yaparım söyle yaparım daha hiç stop görmedim falan diyor dogrumudur.
Şimdi ben kendimce söyleyeyim,Kadir koca cüsseli arabasıyla iyi makasa giriyor cadde de,ona laf yok.Kaskosu olmadan bu kadar risk alması zaten akıl dışı onun haricinde biz bir kaç gece çıktık o şekilde,sciroccolar bmwciler falan denk gelmedi.bence en güzeli gelip canlı gözle görmek iyi mi kötü mü diye
Yorum